Göktürk Dergi ve Gazetesi

Göktürk Dergisi Mart Sayısı Dağıtımları Başladı

DERGİ

Göktürk Dergisi Mart Sayısı Sağlık, Kültür - Sanat, Gurme, Yaşam, Eğitim, Magazin, Müzik, Moda, Gündem, Spor ve daha bir çok kategorideki keyifli içerikleriyle sizlerle.

Göktürk Dergisi Mart Sayısı dağıtımları başladı. Göktürk Dergisi Mart Sayısı Göktürk esnafına ve Carrefour SA'larda ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kemer Country, Neo Gölpark ve Vadi İstanbul gibi noktalara da dağıtılan Göktürk Dergisi Mart sayısının ücretsiz dağıtımları devam ediyor..

Göktürk Dergisi Mart sayısı Sağlık, Kültür - Sanat, Gurme, Yaşam, Eğitim, Magazin, Müzik, Moda, Gündem, Spor ve daha bir çok kategorideki keyifli içerikleriyle sizlerle.

Göktürk Dergisi Mart Sayısı'nı E-Dergi olarak okumak için tıklayın.

Dergide öne çıkan konu başlıkları:

Batıkan Manço Özel Röportajı - Çiler Özceylan Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi "İstanbul'daki Hayalim" Projesi Göktürk Dergisi Dubai'de - Mete Atak Aile İçiAktif Kadınlar Yılbaşı Yemeğinde Buluştu Moda, eğitim, kültür-sanat, magazin, sağlık ve daha bir çok alanda yazılarıyla köşe yazarlarımız bu sayımızda yer alıyor.

Köşe Yazarlarımızdan Çiler Özceylan'ın Batıkan Manço Özel Röportajı, Ödüllü Yaşam Koçu Aynur Tümen'in "Farkında Olmak" başlıklı yazısı, Gıda Mühendisi Sevinç Yılmaz'ın "Bahar Enginarla Gelir" başlıklı yazısı, Astrolog Vedat Delek'in Burç Yorumları, Opr. Dr. Nurhan Takar'ın "Hamilelikte Vajinal Kanamalar" başlıklı yazısı, Hakan Kanburoğlu'nun Bilal Sonses ve Özge Biroğlu Röportajı, Yazar Eylül Ayça Karakuş'un "Eylül Ayça Karakuş ile Hayatın İçinden" köşesi, İç Mimar Gamze Birgül'den "Endüstriyel Tarzda Bir Ev Yaratmak" başlıklı köşe yazısı ve daha bir çok içerik ile sizlerle.




Dergimize abone olmak ve reklam vermek için:

info@gokturkdergisi.com
gokturkdergisi@gokturkdergisi.com mail adresleri üzerinden
0212 322 17 07 - 0541 271 24 48 numaraları üzerinden
iletişime geçebilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.