ANTWELL İYİ YAŞAM EVLERİ İLE HAYAT YENİDEN BAŞLIYOR!

AntYapı'nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği Antwell İyi Yaşam Evleri, Aralık ayında kapılarını açtı. Üyelerinin yaşamını kolaylaştıracak olanaklara sahip, üç farklı daire seçeneğinin bulunduğu proje; konforlu, güvenli, sosyal ve sağlıklı yeni bir yaşam alanı sunuyor.

07 Ocak 2020 Salı 11:28
1396 Okunma
ANTWELL İYİ YAŞAM EVLERİ İLE HAYAT YENİDEN BAŞLIYOR!

Aralık itibarıyla Taşınmaya Hazır

Antwell 'in yaklaşık 150 milyon TL yatırımla inşa edildiğini ve Aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Antwell'i; zengin sosyal donatılar ve sosyal imkanların yanı sıra Acıbadem Sağlık Grubu'nun hizmetleriyle, sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarına da yanıt verebilecek şekilde tasarladık. Projemiz yaklaşık 20.000 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Toplam 13 kattan oluşuyor ve tamamında 158 daire bulunuyor. Akıllı binamızda, engelli yaşamına uygun şekilde tasarlanan Stüdyo; 1+1 ve 2+1 olmak üzere üç farklı daire seçeneği yer alıyor. Dairelerimiz ayrıca şık, modern ve kullanışlı mobilyalara sahip. Dileyen konut sahipleri kendi eşyalarını da getirebiliyor.’’diyor.

Sosyal Bir Yaşam Alanı

Değişen ihtiyaç ve beklentilere cevap veren bir yaşam alanı yaratma hedefiyle yola çıkan Ant Yapı, gayrimenkul sektöründe yeni bir kategori oluşturan Antwell projesiyle sadece zengin sosyal olanaklar değil, hayatı kolaylaştıran hizmetlerde sunuyor. Antwell sakinlerinin diledikleri zaman faydalanabilecekleri ortak sanat, mutfak, dans atölyeleri, sinema odası, kütüphane, hobi bahçesi, oyun salonu gibi sosyal alanlar ve eğitmen desteği eşliğinde her yaştan kişi için özel tasarlanmış spor tesisleri, spa, sauna, masaj ve cilt bakım odaları bulunuyor. Alışveriş yardımcısından, rezervasyon hizmetlerine, ev temizliğinden teknik desteğe kadar birçok rezidans hizmetini de içinde barındıran Antwell'de, diyetisyen tarafindan hazırlanan özel menüler sunan bir restoran ve cafe de yer alıyor. Ayrıca benzer ilgi alanlarını paylaşanlar için gen organizasyonları ve etkinlik planlamaları hizmeti de sunuluyor.

Antwell; Aktif Bir Yaşam Projesi

İyi Yaşam Evleri ile konut sahiplerinin daha kolay ve rahat bir yaşam hayalini gerçeğe dönüştürmeyi hedeflediklerini söyleyen Antwell Genel Müdürü Esen Türkmen ise, Türkiye'de 65 ve üzeri yaştaki nüfusun hızla arttığına dikkat çekerek, projenin özellikle bu yaş grubunun yaşam kalitesine ve ihtiyaçlarına göre tasarlandığına vurgu yapıyortAktif, hayatın içinde olmayı, hobi ve ilgi alanlarına daha çok vakit ayırmayı, üretken olmayı, eğitimlerine devam etmeyi, hayatlarının bu döneminde yaşamın tadını çıkarmayı isteyen herkesin yaşamına kolaylık katacak bir proje. Dolayısıyla Antwell sadece yeni bir ev değil, herkesin içerisinde olmak isteyeceği,' İyi Yaşanacak Yeni Bir EV' diye belirtiyor.

Telefon: 0216 909 45 45

Web: antwell.com.tr

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.