Acvit

Güzel Olma, En Güzel Ol ...

17 Eylül 2019 Salı 15:10
841 Okunma
Acvit

Acvit insanların hem güzelliklerine katkı sağlıyor, hem de madi kazanç sağlamalarına olanak sağlıyor. Kaliteden taviz vermiyor. Ürünleri anlık etki etmekle kalmıyor, düzenli kullanımda kalıcı sonuçlar sağlıyor. Bu yüzden de fazlasıyla rağbet görüyor. Geniş ürün yelpazesiyle sunduğu hizmet oldukça fazladır. 

Yerli, milli ve doğal ürünlerde kaliteden taviz vermeden yoluna devam eden Acvit Kozmetik Mor Ev Bayi Koor. Filiz Çelik,  " Bu sitemde her ev hanımı üreten bir iş kadını olacak. Acvit kozmetiğin ortağı konumunda olacaklar. " dedi.

Acvit, Türkiye'nin her köşesindeki kadınları hayran bırakan, yüksek kalitede ve güvenilir ürünlerine hem kendiniz hem de çevreniz için kolayca sahip olun.

Ayrıca şimdi Acvit üyesi olup, Acvit'in en sevilen, beğenilen ve kaliteli ürünlerini kolayca satabilir. Kalitenin farkını yaşayıp, yaşatabilirsiniz.

Adres: Pınartepe Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı
No: 6 Beyaz Plaza D:11 Beykent - Büyükçekmece / İstanbul

Tel: 0(212) 540 55 44 (pbx)
Whatsapp: 0(554) 533 19 31
Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.