Sportmen Başkan Adayından Eyüpspor’a Destek

Deniz Köken, 100. Yılın İlk Maçında Eyüpspor’u Yalnız Bırakmadı...

21 Ocak 2019 Pazartesi 09:50
600 Okunma
Sportmen Başkan Adayından Eyüpspor’a Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Deniz Köken, Esenler Stadyumu’nda Eyüpspor-Bodrumspor müsabakasını Eyüpspor taraftarlarıyla beraber izledi.

Müsabakayı takip etmek için stada gelen Başkan adayı Deniz Köken’e, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cihad Biradlı, teşkilat üyeleri ve Eyüpspor taraftarları eşlik etti.

Eyüpspor’u kuruluşunun 100. yılındaki ilk maçında yalnız bırakmayan Başkan adayı Deniz Köken, taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaşarak kendisine tezahürat yapan taraftarları selamladı.

Köken, maçın devre arasında Eyüpspor taraftarlarıyla sohbet ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. hafta maçında Eyüpspor, Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı.

“EYÜPSPOR’U DAHA YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ”

Yeni dönemle birlikte Eyüpspor’un sorunlarını daha yakından takip edeceğini dile getiren Başkan adayı Köken, “Eyüpspor bizim takımımız. Seyirciler de bizim arkadaşlarımız. Bu hafta oynanan maçı birarada izleyelim dedik. Maç seyirciyle izlenir. Seyirci varsa takımlar vardır. Gençlerin arasında bulunarak kendimize gençlik dopingi yapıyoruz. Eyüpspor’un bundan sonraki sürecini yeni dönemde daha yakından takip edeceğiz inşallah. İstanbul’un başkenti Eyüpsultan ise Eyüpspor için de gerekeni yapmalıyız.” dedi.

“EYÜPSPOR, ÇOK DAHA GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAK”

Eyüpspor’un Bodrumspor karşılaşmasındaki performansını beğendiğini belirten Başkan adayı Deniz Köken, “Futbol takımımız bugün oldukça güzel bir performans sergiledi. Seyircinin bu heyecanını görünce çok mutlu oldum, Eyüpspor’un geleceğini parlak görüyorum. Bundan sonra Eyüpspor çok daha güzel başarılara imza atacak inşallah.” diye konuştu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.01.2019 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24