Eyüpsultan’ın Gururu Genç Atletlerden Yeni Bir Derece Daha

Eyüpspor Atletizm takımı atletlerinden Tuğçe Özkan, kazandığı derecelerle Eyüpsultan’ı gururlandırıyor.

28 Ekim 2019 Pazartesi 16:14
917 Okunma
Eyüpsultan’ın Gururu Genç Atletlerden Yeni Bir Derece Daha

19 Ekim 2019 tarihinde Sakarya’da gerçekleştirilen Türkiye Kros Şampiyonası’nda 4’üncü olan Tuğçe Özkan Milli Takıma seçildi. Özkan, 8 Aralık 2019 tarihinde Portekiz’de yapılacak Avrupa Kros Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

KIZLARIMIZ İKİ KATEGORİDE DE BİRİNCİ

26 Ekim 2019 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen Bölgesel Kros Ligi Marmara Bölgesi 2’nci Kademe Yarışmalarında mücadele eden kızlarımızdan Zeynep Sunay Yıldız, Yıldız Kızlar kategorisinde 1’incilik derecesi kazandı.

TÜRKİYE FİNALİNDE KOŞMAYA HAK KAZANDILAR
Aynı yarışta, Genç Kızlar kategorisinde yarışan kızlarımızdan Tuğçe Özkan 1’inci, Fadime Ayazma ise 4’üncü oldu. Ayrıca yarışmada, Genç Kızlar Takımı da 2’nci olarak 30 Kasım 2019’da yapılacak Türkiye Finali’nde koşmaya hak kazandı.

27 Ekim 2019 tarihinde yapılan 11. Uluslararası Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu'nda Genç Kızlar kategorisinde mücadele eden atletlerden Tuğçe Özkan 1’inci, Fadime Ayazma ise 2’ncilik kazandı. Genç Kızlar Takımı ise 2’nci oldu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.10.2019 16:17
Anahtar Kelimeler:
SporEyüpsultanAtlet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24