Avrupa Liginde Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Avrupa Liginde temsilcimiz Fenerbahçe ile Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu. İki takım da kurada seribaşı olmayacak.

14 Aralık 2018 Cuma 11:53
668 Okunma
Avrupa Liginde Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Avrupa Ligi D grubu'nda yer alan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'in ardından ikinci sırada yer alarak üst tura yükselme hakkı elde etti. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'nde grubunu üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'den yoluna devam etmeye hak kazandı. Grubu ikinci sırada tamamladığı için seribaşı takımlar arasında yer alamayan Fenerbahçe ve Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi dört takım arasında yer almayan Galatasaray kura çekiminde Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi 4 takım ve Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan takımlardan biri ile eşleşecek. İşte, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi muhtemel rakipleri...

GALATASARAY VE FENERBAHÇE MUHTEMEL RAKİPLERİ

Son 32 turu kura çekiminde, gruplarını ilk sırada tamamlayan 12 takım ve 2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşaması sonuçlarına göre gruplarını 3. sırada tamamlayan takımların en iyi 4'ü seri başı olacak.

Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde grubunu ikinci sırada tamamladığı için seri başı takımlar arasında yer alamayacak. Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri ise; Avrupa Ligi'nde gruplarını ilk sırada tamamlayan 12 takım ve Şampiyonlar Ligi 3. sırada tamamlayan takımların arasından en çok puan toplayan 4 takım olacak.

İşte muhtemel rakipler;

İnter,

Napoli,

Benfica,

Valencia,

Villereal,

E. Frankfurt,

Genk,

Sevilla,

D. Kiev,

Chelsea,

B. Leverkusen,

Salzburg,

Zenit,

Arsenal,

R. Betis

D. Zagreb*

(*Aynı gruptan geldiği için Fenerbahçe ile eşleşemez)

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24