SAĞLIĞIN GELECEĞİ VADİSTANBUL’DA SİZLERLE

Sağlığın Geleceği Liv Hospital, Vadİstanbul'da sizlerle...

01 Ekim 2021 Cuma 11:32
1598 Okunma
SAĞLIĞIN GELECEĞİ VADİSTANBUL’DA SİZLERLE

Hasta odaklı yaklaşımı ve tecrübeli hekim kadrosunu multidisipliner çalışma biçimiyle bir araya getirerek sağlık sektörüne yeni ve modern bir soluk getiren Liv Hospital 2013 yılında başlayan yolculuğuna şimdi altıncı hastanesi Liv Hospital Vadistanbul ile devam ediyor.

Akademik kadro ile bütünleşmiş bir yapı

Liv Hospital Vadİstanbul bilimsel çalışmalardan tanı ve tedavi süreçlerine, teknolojik alt yapıdan alanında uzman tecrübeli hekim kadrosuna kadar sağlık sektörüne üst düzey bir anlayış kazandırmayı hedefliyor. Alanında uzman ve akademik çalışmalar yapmış tecrübeli hekimlerle özellikle bir tedavi yaklaşımı sunan Liv Hospital Vadİstanbul son teknolojiyle donatılmış tıbbi alt yapısı ile ön plana çıkıyor.
İleri tanı ve tedavi yöntemleri kullanılıyor
Sağlıktaki tanı ve tedavi süreçlerinde hekim kalitesini üst düzey teknolojiyle birleştiren, misafir hizmetleri ve hasta bakım hizmetlerine sıra dışı ve üst düzey yaklaşımıyla fark yaratan Liv Hospital Ailesi daha da büyüyerek genişliyor. 

Fark yaratan referans merkezleri

Alanında uzman ve akademik çalışmalar yapmış olan birçok hekimi bir araya getiren Liv Hospital Vadİstanbul, özellikli robotik ve geleneksel böbrek nakli ve tüm robotik cerrahi uygulamalar, yetişkin ve pediatrik tüm kanser cerrahileri, yetişkin ve pediatrik kalp cerrahileri, üst düzey kalp sağlığı merkezi, ileri endoskopi merkezi, ileri uygulamalar, omurga merkezi ve sporcu sağlığı kliniği, inovatif işlemler yapan rehabilitasyon kliniği, kök hücre başta olmak üzere birçok klinik ve tedavi yöntemleriyle fark yaratmaya hazırlanıyor. 
Doğanın içinde sağlığın yaşam merkezi
Vadi İstanbul’un doğa içinde olması, ormanla bütünleşmesi ve bütün ana arterlere yakın olması misafirlere sağlayacağı en önemli değerler arasında yer alıyor. Misafirler sanki evindeymişçesine huzurlu ve sosyal bir ortamda tedavilerini gerçekleştirecekler. Hem hayatın içinde kalacak hem de hastanede tedavilerini olacaklar. 

Ulusal ve uluslararası arenada lider

Liv Hospital Vadİstanbul’da sadece bölgeye değil, hazırlanan referans kliniklerle ulusal ve uluslararası tüm başvurulara hizmet ediliyor. Uluslararası arenada her milletin referans merkezi olmayı hedefleyen Liv Hospital Vadİstanbul, teknolojik altı yapıyı hekimlerin hizmetine sunarak tüm tıbbi inovasyonları hastaların tedavisi için kullanmayı amaçlıyor. Özellikle hastalıkların tanı, tedavisinde ve birtakım girişimsel işlemlerde kullanılan yüksek teknolojiler, hastalığın başarıyla tedavisi ve hasta memnuniyetinde önemli avantajlar sağlıyor. 

Robotik cerrahi ile son tedavi yöntemleri

Dünyanın her bölgesinde gerçekleştirilmeyen birçok ilerici uygulamayı yapılıyor.  Özellikle hasta konforu açısından büyük bir kolaylık sağlayan robotik cerrahi, kanser, böbrek nakli, kadın hastalıkları ameliyatlarında sıklıkla kullanılıyor. Ayrıca prostatla ilgili pek çok yeri teknoloji ve son tedavi yöntemi kişiye özel uygulamalarla kullanılıyor.

İstinye Üniversitesi ile akademik platformda 

Liv Hospital Vadİstanbul bir yandan sağlık hizmeti üretirken bir yandan da bilimsel çalışma ve araştırmalara imza atmayı hedefliyor. Liv Hospital’ın kendini eğitime ve araştırmaya adamış başarılı hekim ve öğretim üyeleriyle oluşturduğu akademik kadro, aynı zamanda İstinye Üniversitesi’nin kadrosunda da yer alıyor. Yüksek teknolojiyle donatılmış üniversitede yapay zeka ve kanser üzerine önemli akademik çalışmalara imza atılıyor. İleri klinik ve araştırma uygulamaları çalışmalara devam ediyor. 

Liv Hospital

Adres: Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi Vadistanbul Park Etabı 7F Blok Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0212 919 60 00

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 01.03.2022 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.