RUHUN MU AÇ YOKSA BEDENİN Mİ? DUYGUSAL AÇLIK VE GECE YEME SENDROMU İLE İLGİLİ THETA FIT UYGULAMASI

BUGÜNLERDE İŞTAH VE KİLO PROBLEMİ YAŞIYORSAN THETA FIT UYGULAMASINI EVDE ONLINE OLARAK ALABİLİRSİN

07 Nisan 2020 Salı 18:29
1568 Okunma
RUHUN MU AÇ YOKSA BEDENİN Mİ?  DUYGUSAL AÇLIK VE GECE YEME SENDROMU İLE İLGİLİ THETA FIT UYGULAMASI

Gece yemek yeme, tatlı yeme sendromu yaşıyorsan, sürekli iştah problemin varsa Thetafit yöntemi ile bedenine format atabilirsin. Meltem Şarkışlalı’ nın uyguladığı yöntem ile tek seans sonrasında iştahınızın kapandığını, kilo vermeye başladığınızı hissedeceksiniz.

Bu uygulamanın thetahealing uygulamasının bir versiyonu olarak kullanılmaktadır. Meltem Şarkışlalı ile kilo verme ve zayıflama için Thetafit yöntemi 2 yıldır MEL’s Slim Light merkezlerinde uygulanmaktadır. Eğitimlere ilginin büyük olması nedeniyle ön kayıtla başvurular alınmaktadır. Birçok başarılı danışanımız oldu ve hala yeni danışanlara hizmet vermeye devam ediyoruz.

Theta Fit yöntemi bedeninizin, ruhunuzu ve bilincinizin ideal ritmini bulmanıza yardımcı olacak. İçimizdeki güzelliği keşfetmemizi sağlayacak harika bir yöntemdir.

Bu yöntem dünyada kullanılan en gözde ve bilinçaltında oluşturduğunuz olumsuz kodlamaları dönüştüren, bedenimizi ve ruhumuzu sağlıklı tutmak amacı ile kullanılan sistemlerden en etkili olanlardan bir tanesidir. Thetafit ile ne istersen o olabilirsin. Vücudunu ve beynini istediğin gibi programlayabilirsin. Zayıflamak mı istiyorsun? Bölgesel incelmek mi istiyorsun? Theta Fit ile bedenine format atabilirsin!

Örneğin; ‘Metabolizmam hızlı değil programını, metabolizmam hızlanabilir bu mümkün ve güvenlidir. Bunu kabul ediyorum. İzin veriyorum. Bunu yaşamak hakkımdır.’ programını Meltem Şarkışlalı ile Theta frekansında kişiye yüklediğimizde kişinin duygu durumu değişir, eskiden iki porsiyonla doyarken, yarım porsiyon bile yeterli olabilir. Bunun nedeni yemeğe yüklediğiniz anlam değiştiği içindir. Beden ve bilinçaltı bir bütündür.

Theta, beyin dalgalanmasına verilen isimdir. Kuantum mantığı ile çalışan yöntemin ilk kuralı “Şahit Olma” işlemidir. Hayatınızdaki değişikliklerin farkına vardığınızda, nasıl mutlu olduğunuzda ve iyileştiğinize şahit olduğunuzda bu felsefe amacına ulaşmış olur. Bilinçaltınızı kontrol ederek günlük hayatınıza yansıttığınızda işlem başarılı olacaktır.

Theta Fit Programı hangi konularda etkilidir?

Theta Fit Programıyla aslında aklınıza gelebilecek pek çok konuyla ilgili çalışma yapılabilir.

Bunlardan bazıları; sevgisizlik, ilgisizlik, ilişki bağımlılığı, depresyon, yeme bozuklukları, duygusal açlık gibi olumsuz programları dönüştürür. Kişinin seanstan sonra karbonhidrat ve şeker isteği azalır.

Meltem Şarkışlalı ile bazı duygulara göre his yüklemeleri;

YEMEKLE İLGİLİ HİS YÜKLEMELERİ

  • Daha az yemek yemenin nasıl hissedildiğini biliyorum
  • Doğru beslenmenin tanımını anlıyorum
  • Nasıl doğru besleneceğimi biliyorum
  • Her şeyin yaratıcısının doğru beslenme perspektifini biliyorum
  • Bunun mümkün ve güvenli olduğunu biliyorum
  • Buna izinli olduğumu zaten öyle olduğunu biliyorum

GÜZELLİKLE İLGİLİ HİS YÜKLEMELERİ

  • Güzel olmanın nasıl hissedildiğini biliyorum
  • Günlük hayatımı güzellik içinde nasıl yaşayacağımı biliyorum
  • Güzel olmanın mümkün olduğunu biliyorum
  • Çekici ve ince olmanın tanımını anlıyorum
  • Çekici ve ince olmanın mümkün olduğunu biliyorum
  • İlişkide kendimi güvende hissederim
  • Diğerleriyle birlikte kendimi güvende hissederim
  • Bunun mümkün ve güvenli olduğunu
  • Zaten öyle olduğunu
  • Buna izinli olduğumu
  • Bunu hak ettiğimi biliyorum

Thetafit programı ile ilgili detaylı bilgi için instagramdan meltemsarkislaliofficial hesabıyla iletişime geçebilirsiniz.

Meltem Şarkışlalı instagram iletişim: meltemsarkislalis

Diğer hizmetler ve bilgi için instagram: melsslimlight ya da www.meltemsarkislali.com.tr

Meltem Şarkışlalı Kimdir?

Ekranların beğeniyle izlenen sağlık programı yapımcısı ve sunucusu Meltem Şarkışlalı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezundur. Meltem Şarkışlalı daha sonra Marmara Üniversitesinde Halkla İlişkiler Bölümünde master yapmıştır. Bunların yanında TORINO AKADEMİSİNDE beslenme üzerine İtalya’da Dr. Fabrizzio Didonna ile birlikte 3 yıl boyunca, çalışmalar yaptı, DAVRANIŞÇI TERAPİ ÖĞRETİSİ İLE HAFİFLEME VE BESLENME EĞİTİMİ konularında eğitim aldı. Tasarım öğretisi yapmaktadır. Kişilere kilo verdirme konusunda da uzmanlaşmış durumda. Ayrıca İtalya’da ve Dr. Bauman Leyla İnanır’dan estetik konusunda sertifikalar aldı. Ayrıca Yeni Yüz Yıl Üniversitesi Beslenme Diyet Bölümü 2 yıl eğitim sertifikası almış, Kiriv Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunudur.

Televizyonculuk kariyerinde birçok ulusal kanalda sağlık ve estetik programları hazırladı ve sundu.

Şuan kurduğu MEL’s Slim Light güzellik merkezlerinde zayıflama ve güzellik uzmanı olarak detox, bilinçaltı zayıflama, thetafit, theta healing, cilt bakımları, selülit bakımları, bölgesel incelme, soğuk lipoliz, kilo verme, çatlak uygulamaları ve diyetisyen ekibi ile birlikte diyet konusunda danışanlara hizmet vermektedir.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.04.2020 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.