Koronavirüs (coronavirüs) vaka sayısı tablosunda son durum

İstanbul ve il il Covid 19 hasta ve ölüm sayısında son dakika haberi

25 Kasım 2020 Çarşamba 09:28
894 Okunma
Koronavirüs (coronavirüs) vaka sayısı tablosunda son durum

24 Kasım coronavirüs vaka sayısı tablosu Sağlık Bakanlığı'nın açıklamaları ile belli oldu. Koronavirüs salgı hem dünyada hem de ülkemizde artarak etkisini sürdürmeye devam ederken vaka sayısında artış yaşandı. Türkiye'de ise İstanbul'da yükselen hasta sayısının ardından kentte yaşayan vatandaşlar bölgelerindeki son durumu risk haritasından takip ediyorlar. Sağlık Bakanlığı yayınladığı son 24 saat verilerde corona virüs vaka sayısı tablosunda günlük hasta sayısını bölgelere göre açıkladı. Tabloya göre bugünkü hasta sayısı 7 bin 381 oldu. Sağlık Bakanı Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada kalabalıktan uzak durulması çağrısında bulunarak ağır hasta sayısına dikkat çekti. Peki, 24 Kasım koronavirüs günlük tablosunda ölüm ve vaka sayısı ne kadar? İşte, koronavirüs Türkiye risk haritasındaki son durum ve il il Covid 19 verileri..

Koronavirüs salgını devam ederken, günlük vaka sayısı tablosu açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, Türkiye'de son 24 saatte 162 bin 231 Kovid-19 testi yapıldı, 7 bin 381 kişiye hastalık tanısı konuldu, 161 kişi hayatını kaybetti. Diğer yandan dünya genelinde vaka sayısında artış gözlendi. Son verilere göre, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra sağlığına kavuşanların sayısı 41 milyonu aştı. İyileşenlerin sayısı Rusya'da 1 milyon 611 bin 445'e, Arjantin'de 1 milyon 195 bin 492'ye ve Kolombiya'da 1 milyon 150 bin 932'ye ulaştı. İşte, koronavirüs tablosunda son durum ve vaka sayıları..

DHA

Son Güncelleme: 25.11.2020 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24