Hastalıklardan Korunmak İçin Bağışıklığınızı Güçlendirin

Bağışıklık sistemini etkileyen hastalıklar viral, bakteriyel ya da fungal(mantar) enfeksiyonları kolaylaştırır. Özellikle spesifik tedavisi olmayan viral hastalıklarda risk daha fazladır. Bu hastalıkların tanınması spesifik bağışıklık testleri ile mümküm olabilmektedir.

24 Mart 2020 Salı 15:07
1266 Okunma
Hastalıklardan Korunmak İçin Bağışıklığınızı Güçlendirin

Bağışıklık Paneli

Hemogram: Belli tip kan hücrelerinin düşük olması edinsel ve doğuştan gelen bağışıklık sistemi hastalıklarının bir bulgusu olabilir.

Vitamin D: D vitamini eksikliği, hem bağışıklık sistemini etkileyen hastalıklar ile ilgili bilgi vermekte hem de gerekli durumlarda erken destek ile bağışıklık sistemine katkıda bulunmaktadır.

CRP: CRP yani C-reaktif protein, vücudunuzda bulunan yaygın enfeksiyon ve iltihap ile ilgili bilgi veren bir değerdir. CRP oranı kan testi ile belli olmaktadır. Son yıllarda da kanserin seyrini göstermede önemli olduğu saptanmıştır.

B12: İnsan sağlığı için çok önemli bir rolü bulunan, yaşamsal fonsiyonlar için mutlaka gerekli olan vitaminler, suda ve yağda çözünmelerine göre iki grupta sınıflandırılır. B12 ısıya duyarlı ve suda çözünen bir vitamindir. Bağışıklık sistemini güçlendiren, sinir sisteminin doğru ve hızlı çalışmasında görev yapan bir vitamindir.

Mono Tıp Merkezi tahlillerinizi "online konsültasyon" sistemiyle değerlendiriyor ve tedavileriniz için evinize kadar geliyor.

Mono Tıp Merkezi

Adres: Göktürk Merkez, Mono Binası Açelya Sk. 2/A, 34077 Eyüp/İstanbul

Mail: [email protected]

Telefon: +90 (212) 322-2909

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 24.03.2020 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülistan Şenyüz 2020-03-25 10:16:31

Hastane olarak kapımıza kadar geldiğiniz ıcın. Isıt teşekkür borç bılırım. Mert bey güleryüzle bizi bilındlerfı teşekkür erderım