Yeni Nesil Okullarında Eğitim

Yeni Nesil Okullarında Eğitim 170 yılı aşkın bir geleneğe uzanıyor

18 Haziran 2020 Perşembe 16:29
1111 Okunma
Yeni Nesil Okullarında Eğitim

Yeni Nesil Okulları çok dilli eğitim anlayışıyla öğrencilerini bugünden geleceğe hazırlıyor. Göktürk’e 15 dk mesafede, Bahçeköy’de orman içinde bulunan Yeni Nesil Okulları eğitimde 20.yılını kutluyor. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin mezunları tarafından kurulmuş olan vakıf, öğrencilerini çok dilli ve çok kültürlü eğitimle bugünden geleceğe hazırlıyor.

Nitelikli Fransızca, Etkin İngilizce ve Kodlama diliyle yeni çağın getirilerine uyumlanan, kendi sesleriyle var olan bireyler yetiştiriyor.

“Her çocuk başarabilir” ilkesinden yola çıkan Yeni Nesil Okulları tüm bilgi birikimini ve becerilerini ana değerleri olan yaratıcılık, merak, saygı, sorumluluk, dürüstlük, iletişim, birlik, beraberlik, güzellik ve gurur üzerine inşa ediyor.

Okul Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen LabelFrancÉducation setifasına sahip. Bu sertifika ana dili Fransızca olmayan ülkelerde çift dilli eğitim veren eğitim kurumları için uygun görülen mükemmellik markasıdır ve Yeni Nesil’den mezun olan öğrencilere ve velilerine dünya standartlarının şartlarına cevap veren bir eğitim aldığının garantisidir.

Yeni Nesil Okulları

Adres: Özel Yeni Nesil Okulları, Bahçeköy Yeni Mah, Hunca Cad. No:16/1 Sarıyer 34473 İstanbul

Telefon: 0212 263 78 46

Mail: [email protected]

Özel Yeni Nesil Okulları (@yeninesil2000)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sainte Pulchérie Öğretim Eğitim ve Sağlık Vakfı, 2000 yılında Sainte Pulchérie mezunlarının girişimiyle kurulmuş bir eğitim vakfıdır. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın kanun ve yönetmeliklerine tabi özel bir kurum olarak hizmet vermektedir.

Okul belirlenen bir yönetim kurulu tarafından idare edilmektedir.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.06.2020 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.