ÜNLÜLERİN TASARIMCISINDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ MASKE!

''MİRAY GÜNDOĞDU''NUN ATÖLYESİNDE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI!

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:06
1105 Okunma
ÜNLÜLERİN TASARIMCISINDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ MASKE!

Türkiye'nin önde gelen simalarının uzun yıllardır stil danışmanlığını yapan moda tasarımcısı ''Miray Gündoğdu'' moda sektöründe örnek bir davranışa imza attı.
 
Tülin Şahin, Murat Övüç, Gülden, Linet, İvana Sert gibi bir çok ünlü simanın moda tasarımcısı ''Miray Gündoğdu''; İstanbul Nişantaşı'nda yer alan atölyesinde üretilen maskeleri tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz dağıtmaya başladıklarının bilgisini verdi. İhtiyacı olan tüm sağlık çalışanları atölyeden gelip diledikleri kadar maskeyi ücretsiz alabilecekler.


 
'İşimiz insana temas etmek ve birbirimize temas edemediğimiz pandemi sürecinde ekibimle birlikte en azından kalplere temas etmeye çalışıyoruz ve tüm sağlık çalışanlarımıza ücretsiz maske üreterek teslim ediyoruz' şeklinde duygularını dile getiren ''Miray Gündoğdu'' ihtiyacı olanların gelip yıkanabilir maskelerini teslim alabilceklerini söyledi.


 
''Miray Gündoğdu'' moda sektörünün de sekteye uğradığı ve üretimin durma noktasına geldiği pandemi sürecinde e-ticaret üzerinden de satışlarının devam ettiğinin bilgisini verdi.
 
MİRAY GÜNDOĞDU MODA EVİ

Adres: Meşrutiyet mahallesi, Valikonağı caddesi, 163/3A Nişantaşı/İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.05.2020 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24