Ünlü Astrolog'dan Örnek Davranış

Kehanetleriyle dikkat çeken Astrolog Vedat Delek Astroloji ve Tarot öğrencileriyle yaptıkları sosyal yardım projesi kapsamında Atlas Yardım Derneği aracılığı ile 140 aileye erzak bağışladı.

01 Mayıs 2020 Cuma 10:49
1486 Okunma
Ünlü Astrolog'dan Örnek Davranış

Kehanetleriyle dikkat çeken Astrolog Vedat Delek Astroloji ve Tarot öğrencileriyle yaptıkları sosyal yardım projesi kapsamında Atlas Yardım Derneği aracılığı ile 140 aileye erzak bağışladı. Seans ücretlerini "Ramazan Kolisi" karşılığı alıp çoklu katılım sağlayarak topladıkları yardımı Atlas derneğine teslim ettiler.

Organizasyonu Şehnaz Kocaoğlu ile yürüten Astrolog Vedat Delek "Dönem birlik zamanı, iyilik yap iyilik bul zamanı. Herkes üstüne düşen görevi yapmak zorunda. Bu süreçte iyilik yapan kazanacak." dedi. 

Geçtiğimiz günlerde "iyilik yap iyilik bul" adlı kitabını piyasaya çıkartan ünlü astrolog; "2020 yılı iyilik yapıp iyilik bulacağımız bir yıl. İyilik ile adım atacak olan herkes bu yıl kazanacak" dedi. Astrolog Vedat Delek 23 Kasım 2019'da yayınlanan "2020" adlı rap şarkısında bahsettiği olayların yaşanmasıyla da dikkat çekiyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24