Ümit Öner - Hoşgeldin 2019!

Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner'in Yılbaşı Özel Sayısı Köşe Yazısı sizlerle...

11 Ocak 2019 Cuma 14:38
742 Okunma
Ümit Öner - Hoşgeldin 2019!

Merhaba Sevgili Göktürk Dergisi Okurları.

Dolu dolu bir yılı daha bir çok yaşanmışlıkla geride bıraktık. 2019'a büyük umutlar ile gerçekleştirilmeyi bekleyen büyük hedefler ile girdik. Sizlerden gördüğümüz ilgi, beğeni ile takdir edilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Motivasyonumuz anlamlı pozitif geri bildirimleriniz.

Beklentilerinizi karşılamaya devam ettiğimiz, mutluluğunuza katkı sağlayarak beraber gelişerek büyüdüğümüz bir yıl olması için Göktürk DERGİSİ olarak tüm potansiyelimizi kullanacağımıza inanabilirsiniz.

2019 da Göktürk Dergisi olarak okuyucularımıza daha fazla nasıl ne sunabiliriz amacıyla değerli ve farkındalığı olan bilinçli köşe yazarlarımız ve görünmeyen ama üstün performansla işlerini severek yapan yayın ekibimiz ile basın, yayın, medya, reklam, tv dünyasında fark ve anlam yaratmakta bu yılda kararlı ve iddialıyız.

Yedi sezondur devam eden Canlı yayınlanan tek Talk Show Programı “Ümit Öner ile Hayata Dair” in 80. Bölümü yeni yılın ilk günlerinde yayınlandı.

Programı hazırlamanın ve sunabilmenin karşılığında beğenilerinizi alabilmenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. iyi ki sizler varsınız ve varlığım, sizlerin sayesinde bütüne hizmet etmeye devam ediyor.

Dergimizin sayfalarında reklamlarını paylaştığımız iş sektörleri, mekanlar da heyecanımıza ortak olarak dergimiz ile paralel büyümeye devam ediyor. Reklamın bizim işimiz olduğunu hatırlatmadan geçemeyeceğim yeni yılın bu ilk sayısında.

Gelenekselleşen ve sevilen 10. Alışveriş Festivalimizde Kemer Country Clup te büyük ilgi ile gerçekleşti. Katılanlar; sevdiklerini ve kendilerini festivalimizden aldıkları hediyeler ile ödüllendirdi.

Değerli yazarlarımızın söyleşileri ile renklendiler. Yeni insanlar ile tanışarak sosyalleştiler. Harika lezzetler ile neşeli huzurlu mutlu bir gün geçirmelerinde katkı ve ortam sağlayabildiğimiz için bizde Göktürk Dergisi ekibi olarak mutluyuz.

Bu arada sizlere çok önemli bir duyurum var. Göktürk Dergisi olarak Şubat 2019 da gerçekleştireceğimiz ödül töreni ile yılın enlerini seçeceğiz ve duyuracağız.

Daha pek çok yeniliği önümüzdeki sayılarda sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte ve sevgiyle kalın ve asla “ÜMİT” siz kalmayın.

Göktürk Dergisi - Ümit Öner

Asistan: 0542 249 22 42

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.01.2019 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.