Sonomed Yeni Şubesiyle Avrupa Yakasında

Uzman doktor kadrosuyla uluslararası kalite standartları çerçevesinde yeni şubesinde hizmet vermeye devam etmekte.

16 Ekim 2020 Cuma 14:31
1931 Okunma
Sonomed Yeni Şubesiyle Avrupa Yakasında

1992’den Bu Yana Tecrübe ve Teknolojiyle...

Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi ve Laboratuvarı

Uzman doktor kadrosuyla uluslararası kalite standartları çerçevesinde Sonomed yeni şubesinde hizmet vermeye devam etmekte.


1992 yılında Kadıköy’de Kurulan Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi ve Laboratuvarı, uluslararası kalite standartlarında hizmet veren bir sağlık kuruluşu olarak yatırımlarına devam ediyor. Sonomed, sağlıkta kalite anlayışında “Altın Standart” olarak görülen JCI (Joint Commission International) tarafından akredite edilen Türkiye’nin ilk ve tek tıbbi görüntüleme merkezi ve laboratuvarı olma ünvanını da elinde tutuyor.

Hastalarına doğru ve güvenilir tanı hizmetini sunarak yaşam kalitesini yükseltir; hasta güvenliğini ve memnuniyetini her şeyin üzerinde tutar.

Sonomed Kalitesi Kadıköy’den Sonra İkinci Şubesiyle Fulya’da
Sonomed, İstanbul Avrupa Yakası’ndaki en merkezi lokasyonlardan biri olan Fulya’ya çok önemli bir Tıbbi Merkez kazandırarak; yıllardır beklenen bir hayali de gerçekleştirmiş oldu. Böylece Kadıköy ve Fulya gibi İstanbul’un iki önemli merkezinde sizlere tecrübe ve teknoloji odağıyla hizmet vermeye devam ediyor.

En gelişmiş teknolojiyi kullanan Sonomed size ve ailenize çok iyi bakacak.

Sonomed

Adres: Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. No: 15/I Eyüpsultan

Telefon: 0212 322 36 47

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.10.2020 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.