Sanatçımız Reşat Gümüştaç’ın yeni teklisi “Edebiyat” çıktı

20 Temmuz 2020 Pazartesi 15:44
1470 Okunma
Sanatçımız Reşat Gümüştaç’ın yeni teklisi “Edebiyat” çıktı

Değerli dostumuz. Sanatçımız Reşat Gümüştaç’ın yeni teklisi “Edebiyat” çıktı. Desteklerinizi bekliyoruz.

Bülten:

10 Parmağında 10 Marifet...

Sanatın her dalında başarılı.

Oyuncu, Şarkıcı, Mc, Dansçı ve Sovmen olan Reşat Gümüştaç “Edebiyat” şarkısıyla yola devam ediyor.

OYUNCU – ŞARKICI – MC – DANSÇI – ŞOVMEN

TEATRAL VE USTA BİR YORUM: REŞAT GÜMÜŞTAÇ rahmetli annesinden (öğrencisi olduğu Türk musikisinin önemli duayeni RATİFE ERTEN) şarkı söylemenin tekniğini ve inceliklerini öğrendi.

Tiyatro ile tanışması ilkokul yıllarında başlayıp ortaokul yıllarında da devam ederken Boğaziçi lisesinin düzenlemiş olduğu bir yarışmadaki başarısından sonra Tiyatro eğitimi almıştır. ÇAĞDAŞ SAHNE ile yolları kesişen Reşat Gümüştaç Altunizade Kültür Merkezi, Akatlar Kültür Merkezi , Barış Manço Kültür Merkezi gibi birçok sahnede çocuk oyunlarında ( Bremen Mızıkacıları , Mutlu İnsanlar Ülkesi , Kral Tembel Olursa , Fiko İle Fatoş vb ) sahne almıştır. Doğa koleji başta olmak üzere birçok özel okul ile proje bazlı kukla oyunları ile sahne almıştır.

Son yıllarda hayat verdiği Adamda İş Başında tiplemesiyle eğlence hayatına renk getiren Reşat Gümüştaç, 2. single çalışması “Edebiyat“ ile Tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sözü ve Müziği Cemal Şenyuva’ya ait şarkıya yönetmen Erkan Nas eşliğinde kliplendiren sanatçı; “Yaza Damga vurmaya hazırım” dedi.

Usta ismin tüm Radyo Pr çalışmaları AriaPR Medya tarafından yapılmaktadır.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24