Ruhunuzu Doğa İle Dinlendirebileceğiniz Bir Mekan: İki Kemer Çiftliği

İki Kemer Çiftliği, hem ruhunuzu dinlendirebileceğiniz yeşil alanı hem hobi bahçeleri hem de kümesleri ile doğal çiftlik hayatı yaşama imkanını sizlere sunuyor.

19 Kasım 2021 Cuma 15:12
1356 Okunma
Ruhunuzu Doğa İle Dinlendirebileceğiniz Bir Mekan: İki Kemer Çiftliği

Şehir ve apartman hayatının zorluklarından uzaklaşmak istediğimizde doğanın ve yeşilliğin yoğun olduğu bölgeleri tercih ediyoruz. İki Kemer Çiftliği, hem ruhunuzu dinlendirebileceğiniz yeşil alanıyla, hem hobi bahçeleriyle hem de kümesleriyle sizlere kendinizi şehir hayatından uzak hissedebileceğiniz bir konfor alanı sunuyor.

Çiftlik içerisinde yer alan hobi bahçelerinde, mevsimlik sebze ve meyveler ekiliyor ve hasat zamanı geldiğinde sizler de bu ürünleri dalından taze şekilde toplayıp tüketebiliyorsunuz.

İki Kemer Çiftliğindeki kümeslerde yetiştirilen kaz ve tavukları besleyebilir, kendi yumurtanızı gönül rahatlığıyla toplayabilirsiniz.

Geniş piknik alanları ve kafetaryasındaki çeşitli doğal ürünler ile kahvaltı, yemek aktivitelerinize renk ve huzur katabilirsiniz.

İki Kemer Çifliğinde özel toplantılarınızı doğa ile iç içe düzenleyebilir, çocuklarınızın emniyetle oyun oynamalarını ve eğlenmelerini sağlayabilirsiniz.

İki Kemer Çiftliği İletişim

Adres: Mithatpaşa Mahallesi Kumsu Sokak Kemerburgaz/Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0541 214 62 47

Instagram: @ikikemerciftligi

Web Sitesi:  www.2kemer.com

Mail: [email protected] 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.11.2021 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.