Özel Tasarım Bebek ve Genç Odalarının Adresi Mina Genç Bebek

Mina Genç Bebek 10 yılı aşkın süredir hayalinizi gerçekleştirmek için sizlerle…

09 Haziran 2020 Salı 17:25
1645 Okunma
Özel Tasarım Bebek ve Genç Odalarının Adresi Mina Genç Bebek

Hayalinizdeki bebek, genç ve yatak odasını bulamadınız mı? Mina Genç Bebek ile hayalinizdeki bebek odasını, genç odasını ve/veya yatak odasını isteğinize özel ölçülerde gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Bunların yanı sıra Mina Genç Bebek beşik, montessori yatak, sedir yatak, ray dolap, çalışma masası, emzirme koltuğu, anne yanı beşik, dolap, yatak ve şifonyer gibi ürün kategorilerinde de sizlerin hizmetinde.

İster hazır bir çalışmanın görseli ile istediğiniz ölçülerde imalatını isteyebilir, isterseniz de özel olarak tasarım çalışması sonrası hayalinizdeki ürünü gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Ürünlerde kullanılan boyalar su bazlı ve kurşunsuz olup bebek ve çocuk sağlığı için uygunluğa sahiptir.

Mina Genç Bebek, işlemleri kusursuzlaştırmak için özel ölçüye sahip ürünlerde ölçümü yerinde ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriyor.

Mina Genç Bebek

Telefon: 0533 740 58 22 – 0505 422 73 64

Instagram: minabebegenc

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.06.2020 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.