Ödül Aldığı Gece Yıldızları Ağırladı 

Adnan koç Ödül Aldığı Gece Yıldızları Ağırladı

25 Mart 2019 Pazartesi 10:24
1348 Okunma
Ödül Aldığı Gece Yıldızları Ağırladı 

Ünlü oyuncu Adnan Koç, bu yıl 32.'si gerçekleştirilen 'Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Consumer Quality Awards'da 'Türkiyeyi Yurt Dışında En İyi Temsil Eden Oyuncu' ödülünü aldı. 

Başrolde oynadığı, Doğu-Batı (Vostok-Zapad) adlı dizinin Rusya'nın da yer aldığı bir çok ülkede rating rekoru kırması yüzünden ödüle layık görülen Koç, 'Rus televizyon kanalı Domaşniy'de ekrana gelen ve çekimleri Türkiye ile Ukrayna'da gerçekleştirdiğimiz diziyi Rus yönetmen Denis Yeleonski çekti. Dizide, Yevgeniya Loza, Jacob Kucherevskiy ile birlikte kamera karşısına geçtim. Doğu-Batı, Rusya, Ukrayna ve bir kaç ülkede daha yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. Bir oyuncu olarak ülkemi başarı ile temsil etmek bana büyük bir gurur veriyor' dedi. 


Adnan Koç - Sami Aksu

Oyunculuğu kadar yorumculuğuyla da adından söz ettiren Koç, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen ödül töreninin ardından program yaptığı 'Ataşehir Mey'de aralarında Sami Aksu, Nurdan Torun, Selçuk Ural, Ahmet Selçuk İlkan, Ünlü iş adamı Ahmet Dalmaz ve eşi Zümrüt Dalmaz ile Seyyal Taner'in de yer aldığı çok sayıda ünlü konuğuna şarkı söyledi. Ünlü misafirlerini tek tek sahneye çağırarak birlikte düet yapan Koç, Ahmet Selçuk İlkan ile birlikte  şiir rüzgarı estirdi,  Sami Aksu, Nurdan Torun ve Seyyal Taner'le de yetmişlerden günümüze uzanan bir müzik ziyafeti sundu. . Koç,  'Müzik ve oyunculuk benim ayrılmaz iki parçam. Kamera karşısında ki parçamı sahnede ki parçamla bütünlüyorum' şeklinde konuştu.  


Adnan Koç - Nurdan Torun

Göktürk Dergisi

Anahtar Kelimeler:
ödülAdnan Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24