Kristalin Şekillendiği Yer; Özgür Kristal

“Kristal Ruh”u anımsatan “Kristal Objeler” üretme fikri ile 1966 yılından beri şekil veriyor kristale.

22 Ekim 2020 Perşembe 14:30
858 Okunma
Kristalin Şekillendiği Yer; Özgür Kristal

Kristal Ruh”u anımsatan “Kristal Objeler” üretme fikri ile 1966 yılından beri şekil veriyor kristale. Farklı anlayışları ve üstün performansları ile sektörde önemli yeri olan Özgür Kristal. Siz değerli müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve daha özgün ürünler yapabilmek için yeni ürünler üretmeye heyecanla devam ediyor.

Mekânların, dekorların, tasarımların ve hatta insanların tek tipleştiği, birbirine tıpatıp benzediği bir dünyada, Özgür Kristal size özel çözümleriyle evinize ya da işyerinize farklı ve etkileyici bir hava getiriyor.

Zaman değişiyor, teknoloji gelişiyor ve insan ihtiyaçları çeşitleniyor. Özgür Kristal 2D-3D Lazer kesim geniş ürün gamıyla farklılaşan ihtiyaçlarınıza ve tüm beklentilerinize cevap verecek estetik çözümler sağlıyor.

Sporu ve sporcuyu desteklemek bizlere her daim gurur vermiştir. Aynı bakış açısıyla, yıllardır düzenlediğiniz spor yarışmaları ve etkinlikleriyle, göz bebeğimiz sporcularımızı ödüllendiren sizlere Özgür Kristal kalitesini sunuyor olmak ise bizler için bambaşka
bir gururdur.

Eski zamanlarda sarayları, köşkleri, yalıları süsleyen güzeller güzeli çiniler, aradan geçen zamana rağmen görsel ve işlevsel zenginlikleriyle insanları büyülemeye devam ediyor. Özgür Kristal bu büyüyü geleceğe taşıma misyonunu gururla üstleniyor.

Özgür Kristal’in, kristalin parlaklığıyla gümüş işleme sanatını buluşturduğu, her biri eşsiz tasarımlara sahip geniş gümüş ürün yelpazesi, gümüşe ilgi duyanların farklı ürün ihtiyaçlarına estetik çözümler sunuyor.

Hünerli ellerin yüzyıllardır hayranlık uyandıran bir aşkla hazırladığı çeşit çeşit, renk renk hediyelik eşyalarıyla sevdiklerini özel hissettirin.

E-Mail: [email protected] - [email protected]

Adres:  Sultan Selim Mah. Turan Sok. No.23 K.3 34418 Levent | Kağıthane

Telefon: 0506 062 37 02

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.10.2020 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.