KORAY VAROL AKADEMİ, “MAŞA İLE KOCA AYI”YI EGE YAPI’NIN KORDON İSTANBUL SATIŞ OFİSİNDE ÇOCUKLARLA BULUŞTURDU

Türkiye’de ilk defa uygulanacak metotlarla öğrencilerin potansiyelini keşfeden bir eğitim programı uygulayacak Koray Varol Akademi, Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

09 Nisan 2019 Salı 16:21
776 Okunma
KORAY VAROL AKADEMİ, “MAŞA İLE KOCA AYI”YI  EGE YAPI’NIN KORDON İSTANBUL SATIŞ OFİSİNDE ÇOCUKLARLA BULUŞTURDU

Tüm dünyada çocukların ilgiyle takip ettiği animasyon filmi “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterleri, İstanbul’un en önemli iş merkezlerine olan yakınlığıyla özellikle çalışan aileler ve beyaz yakalıların tercih ettiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla bir araya geldi.

Koray Varol Akademi’nin ev sahipliğinde, Maşa adında küçük bir kız ile sirkten emekli Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen etkinlik çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Animasyon filminin karakterleri Maşa ve Koca Ayı ile danslarına eşlik eden, fotoğraf çektiren çocuklar eğlenceli vakit geçirirken, aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadılar. Organizasyonda, “Yaratıcı Drama Etkinliği ve Bilim Şenliği” de düzenlendi.

Varol Akademi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında İstanbul Seyrantepe’deki yerleşkesinde “dünya standartlarında bir eğitim vizyonuyla anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde faaliyete başlayacak. Farklı beceri modellerine uygun, etkili ve başarı odaklı eğitim sistemi uygulayan Koray Varol Akademi, çocukların bireysel olarak çalışmasına imkan sağlayan ve yeteneklerini ortaya çıkarabileceği yeni nesil eğitim anlayışı uygulayacak.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.04.2019 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24