Keşfeden Eller Anaokulu Yeni Normale Uygun Açıldı!

Keşfeden Eller Anaokulu Pandemi Sürecinden Sonra Yeni Normale Uygun Şekilde Açıldı Ve Sizleri Bekliyor...

25 Aralık 2020 Cuma 10:08
1944 Okunma
Keşfeden Eller Anaokulu Yeni Normale Uygun Açıldı!

Anaokulları, çocukların ilköğretime hazırlandıkları bir dönemdir.İlköğretim yıllarında yapılacak derslerin altyapı çalışmaları anaokulu yıllarında tamamlanır.Anaokullarında eğitim olarak hedef; ilköğretime mental ve sosyal olarak adapte olabilecek ve ilköğretim yıllarının eğitiminden maximum verimi alabilecek mutlu ve kişilikli bireyler yetiştirmektir. Keşfeden Eller Anaokulu'da bunları baz alarak üst düzey ilgi ve alaka ile çocukları iyi bir eğitim, eğitimin yanında eğlenmeyi de unutturmuyor.

Özel Keşfeden Eller Anaokulu programında, çocukların fiziksel, psikolojik, sosyal, bilişsel ve duygusal gelişiminin desteklenmesi hedefleniyor. Olumlu bir öğrenme ortamı yardımıyla çocukların öz saygılarının geliştirilmesi, deneyimlerinin zenginleştirilmesi ve bireysel farklılıkların dikkate alınması temel hedefleri olarak karşımıza çıkıyor.

Keşfeden Eller Anaokulunun vizyonunu ve misyonunu göz önünde bulundurularak siz değerli velilerimiz için çocuklarınızla ilişkilerinize yönelik alanlar oluşturulmaktadır.

Keşfeden Eller pandemi sürecinden sonra yeni normale uygun şekilde açıldı.Siz değerli velilerimizi Kemerburgaz Keşfeden Eller Anaokuluna bekleriz.

Keşfeden Eller Anaokulu

Telefon: 0212 322 10 29- 0531 782 60 78

E-mail: bilgi@kesfedeneller.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.12.2020 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.