İş İnsanı Adnan Taha TUĞRUL Başarıya Koşuyor!

07 Aralık 2020 Pazartesi 14:28
1204 Okunma
İş İnsanı Adnan Taha TUĞRUL Başarıya Koşuyor!

1990 yılında Ankarada doğan Adnan Taha TUĞRUL aslen Mersin Anamurludur.

Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Çankırı Karatekin Üniversitesi  Iktisadi ve Idari Bilimler bölümlerinden mezun olmuştur. Ayrıca Istanbul Üniversitesinde Sosyoloji bölümünden de çift anadal yapmaktadır. Eğitime oldukça önem veren başarılı Is Insanı Adnan Taha TUĞRUL ayrıca Ingiltere de bulunan City Üniversitesinde Hukuk alanında da eğitimini tamamlamıştır.

Adnan Taha TUĞRUL Türk Kizilayinda gençlik kolları başkanlığı ve Çankırı Üniversitesinde öğrenci konseyi başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Öğrencilik döneminden bu zamana görev aldığı TÜGIAD da akademi başkanlığı ve girişimcilik komisyonu başkan vekilliği görevlerini üstlenmiştir.

Şu an aktif TÜGIAD üyesidir.

Adini siyasette ve ia dunyasinda oldukca duydugumuz basarili Is Insani Adnan Taha TUGRUL Akaryakıt otomotiv inşaat ve tarım gibi sektörlerde faaliyetlerini yürütmektedir.

Adnan Taha TUĞRUL Turkiyenin yerli ve milli gübresi olan ( ASN ) nın üretici firması Plantagro A.Ş. nin yönetim kurulu üyesidir.

Basarili Is Insanı Adnan Taha TUĞRUL un en büyük hedefi gübre sektöründe dünya markası olmak ve yenilenebilir enerji alanına yatırımlarda bulunmaktır.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.