Gülben Ergen 38. Kez Güldürdü!

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, 38. eğitim yuvasını geçtiğimiz gün Ordu’da açtı.

03 Ocak 2019 Perşembe 12:52
1037 Okunma
Gülben Ergen 38. Kez Güldürdü!

Göktürk Dergisi Yılbaşı Özel Sayısı Kapak Sanatçısı Gülben Ergen kurduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile sekiz yıldır miniklerin eğitimi için çalışmalar yapıyor. Ünlü sanatçı, 38. eğitim yuvasını geçtiğimiz gün Ordu’da açtı.

Kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'yle bugüne kadar Türkiye'nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen, bu kez Ordu'daki miniklerin yüzünü güldürdü. Ünlü sanatçı, 38. anaokulunu geçtiğimiz gün Kumru ilçesinde açtı. Ergen, okulun açılış töreninde oğulları Atlas, Güney ve Ares ile hazır bulundu..

Ergen, yardımseverlerin desteğiyle yaptırılan anaokulunun açılışında kurdeleyi Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve Ordu Valisi Seddar Yavuz'la kesti.

Ergen, "Ordu'ya bir anaokulu daha açmanın gururu içerisindeyim" diyerek de duygularını dile getirdi. Okulda, 100 öğrenci eğitim alacak.

.

.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.