Göktürk Dergisi/Maya Halkla İlişkiler Kemer Country Club Çiftlik Günleri

Göktürk Dergisi/Maya Halkla İlişkiler Kemer Country Club Çiftlik Günleri Kemer Country Club içerisinde yer alan ve sosyal bir alan olarak büyük ilgi gören Bolpazar alanında gerçekleşecek etkinlik, Country yaşam tarzını yansıtacak,

05 Ekim 2019 Cumartesi 10:31
1743 Okunma
Göktürk Dergisi/Maya Halkla İlişkiler Kemer Country Club Çiftlik Günleri

Göktürk Dergisi/Maya Halkla İlişkiler Kemer Country Club Çiftlik Günleri Kemer Country Club içerisinde yer alan ve sosyal bir alan olarak büyük ilgi gören Bolpazar alanında gerçekleşecek etkinlik, Country yaşam tarzını yansıtacak, doğaya özgü her şeyi kendi lüks tarzı ile yansıtacak, ev yaşam stili, gurme yiyecekler,  sıcak ve sert kahve ile jazz müziğin uyumu bu etkinlikte ziyaretçilere ruhlarını arındırıp huzuru keşfedecekleri bir hafta sonu sunacaktır.

ÇİFTLİKTE HAFTA SONU : Etkinlik alanı, saman balyaları ve ahşap çitlerle birbirinden ayrılacak özel alanlardan oluşacak, bu alanlarda Country home style ev eşyaları ve dekorasyon ürünleri, Country yemek tarzını yansıtacak tütsülenmiş et ve peynirler, doğal ve organik yiyecekler, sert ve yumuşak içimli kahve lezzetleri, çocuklar için pet dünyası ve oyun alanları, bahçe ve çiçek dünyası, kamp malzemeleri, doğa sporları  ve yürüyüş ekipmanları, jazz müzik ve ruhumuzu arındıracak söyleşiler, etkinlik ve egzersizlerle dolu dolu bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Hafta sonu Bolpazar'a gelen 2000 in üzerinde kişiye hem de bu etkinliğe özel davet edilecek Kemer Country ve Göktürk başta olmak üzere tüm İstanbul’a hitap edecek etkinlikte Country yaşam tarzında yakından bir bakış, öneriler ve  alışveriş seçenekleri, eğlence ve lezzet ile birlikte sunulacaktır.  

Etkinliğin tanıtımları; İstanbul genelinde sosyal medya satın alınması, Demirören Medya Grubu ulusal gazetelerinde haberler, anlaşmalı radyoda anonslar, Göktürk ve Kemer Country bölgesi özel sitelerinde ve iki hafta sonu Göktürk caddelerinde dağıtılacak 10.000 adet davetiye ve flyer dağıtımı, Şişhane ve Taksim Metro istasyonlarında, Demirören avm ana giriş kapısı led ekranda etkinlik görselinin reklamı ile yapılacaktır.

Markalara verilecek alanlar, her markanın satış ve tanıtım yapabileceği konseptler oluşturulacaktır.

Her marka için özel bir görsel hazırlanacak ve sosyal medyada paylaşılacak, markaların etkinliğe özel sunacağı indirim ve ürünler ön plana çıkartılacaktır.

Sahnede; gün boyu hafif canlı müzik, yoga ve rahatlama, nefes egzersizi, reiki, ruhsal arınma seminerleri, finalde ise muhteşem jazz performansı gerçekleşecektir.

Etkinlik ve stantlar ile ilgili detaylı bilgi almak için

0212 322 17 07

0542 249 22 42

0533 141 64 37

iletişime geçebilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.10.2019 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.