GÖKİD Cundalı Balıkta Bir Araya Geldi

Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği (GÖKİD) yönetim kurulu ve dernek üyeleri, Cundalı Balık’ta bir araya geldi.

05 Aralık 2019 Perşembe 13:03
2585 Okunma
GÖKİD Cundalı Balıkta Bir Araya Geldi

Göktürk ve Kemerburgaz’da birlik ve beraberliği sağlamak adına kurulduğu ilk günden bu yana çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle adından söz ettiren GÖKİD yönetim kurulu ve dernek üyeleri Göktürk’ün nezih mekanlarından biri olan Cundalı Balık’ta bir araya geldi.  

Düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda derneğe yeni katılan üyelerle, yapılacak etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bir takım istişareler yapıldı.

Oldukça keyifli geçen gecede GÖKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner; ‘‘ 12 yıldır Göktürk ve Kemerburgaz’da sayısız organizasyona ev sahipliği yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği olarak, çok değerli yönetim kurulu üyelerimizle beraber derneğimizi ve dostluklarımızı büyütmeye devam ediyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımıza derneğimiz adına hoş geldiniz diyorum’’ dedi.

Sosyal sorumluluk bilincinin oluşması noktasında her geçen gün bünyesine yeni üyeler katarak büyüyen GÖKİD, birçok bölgede iş fırsatlarının önceden görülüp, sizlerle paylaşılmasında büyük roller üstleniyor. Bu çerçevede yeni iş fırsatlarının doğması anlamında önemli bir yere sahip olan GÖKİD üyelerinin ve siz değerli dostların gelişmelerden haberdar olmasını sağlıyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.12.2019 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.