Giviu İş Elbiselerini Seçmeniz İçin Sonsuz Sebep Var

Giviu.com a gelerek firmanızın imajını yükseltecek ve marka değerini arttıracak olan güvenlikli ve şık çalışan üniformalarına sahip olabilirsiniz.

21 Ocak 2019 Pazartesi 10:49
734 Okunma
Giviu İş Elbiselerini Seçmeniz İçin Sonsuz Sebep Var

Giviu.com a gelerek firmanızın imajını yükseltecek ve marka değerini arttıracak olan güvenlikli ve şık çalışan üniformalarına sahip olabilirsiniz. Gastronomi, sağlık, eğitim, hava yolları, endüstri, güvenlik, turizm gibi alanlarda yüksek teknolojilerle üretilmiş olan konforlu, rahat ve şık kıyafetlere ulaşmak Giviu sayesinde artık çok kolay. Sisli havalarda dahi 100’lerce metreden dahi görülebilen reflektörlü yüksek görünürlüğe sahip iş kıyafetlerinden, dizliklere, iş ayakkabısından pantolon, ceket, t-shirt, polo yaka t-shirt, sweatshirt, kazak, eldiven, baret, gözlük ve tüm diğer aksesuarlara kadar iş kıyafeti çeşitliliğine Giviu.com sayfalarından ulaşabilirsiniz. Elegan tasarımlı ve hareketi kısıtlamayan maksimum özgürlük sağlayan kıyafetler için doğru adres Giviu.com’dur.

Tüm Sektörlere Özel Profesyonel Tasarımlı İş Kıyafetleri

Endüstriyel sektörden, tıp alanında hizmet veren hastanelere kadar sağlık ocağı, klinik gibi işletmelere yönelik iş kıyafetleri nin yanı sıra güvenlik personeli için kaliteli iş elbisesi tasarımlarını, büyük işletmeler için otel personeli ya da gastronomi sektörü için aşçıgarson üniformalarını, şapka – aksesuar argümanlarını sonsuz bir çeşitlilik skalasında Giviu’da bulabilirsiniz.

Endüstri iş elbiseleri

Son Teknolojilerle Donanmış İş Kıyafetleri Giviu’da!

Giviu markası,tüm üniforma tasarım ve modellerini kendi ekip ve ekipmanları sayesinde tasarlamaktadır. Bu anlamda Giviu, durmaksızın sürdürdüğü trend araştırmalarını yenilenen son teknolojili innovatif arge çalışmaları sonucunda görsel, estetik ve farklı kumaş teknikleriyle harmanlayarak giysilere yansıtır. Eğer sahada hızla yükselmek istiyorsanız vakit kaybetmeden mükemmel giyinen bir personele sahip olmak için sürekli yenilenen yazlık ve kışlık üniforma kreasyonlarını Giviu’da inceleyebilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.01.2019 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24