Gençlik Bu Kez Seval Kızılateş'i Ağırladı.

21 Eylül 2020 Pazartesi 12:07
760 Okunma
Gençlik Bu Kez Seval Kızılateş'i Ağırladı.

Gençlik Bu Kez Seval Kızılateş'i Ağırladı.

Genç Kızılay Eyüpsultan tarafından geleneksel hale gelen "Gençlik Çayda Buluşuyor" programı bu kez Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş' i ağırladı.

"Gençlik Çayda Buluşuyor" birbirinden değerli isimleri konuk almaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürü Atak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer gibi isimleri konuk alan Genç Kızılay Eyüpsultan'ın bu haftaki konuğu Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş oldu. Özellikle kadına şiddetin sıkça gündemde olduğu bu günlerde kadının toplumdaki ve iş hayatındaki yeri konuşuldu.

Aynı zamanda Göktürk 'ün beldeden belediyeye geçiş süreçleri ve tarihinin de konuşulduğu programda samimi bir atmosfer yaşandı. Genç Kızılay Eyüpsultan'ın Göktürk'te yapacağı projelerin ise önümüzdeki günlerde hız kazanacağı bildirildi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24