Genç Aylin’e Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Antalya’da yaşayan Fatma Ezer, Meydan Polis Karakolunu arayarak Antalya’ya yeni taşındıkları için kimseyi tanımadıklarını ve kızı Aylin Ezer’in doğum günü olduğu için üzüldüğünü belirterek polisten sürpriz yapmalarını rica etti.

22 Nisan 2020 Çarşamba 20:32
1029 Okunma
Genç Aylin’e Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Genç Aylin’e Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Antalya’da yaşayan Fatma Ezer, Meydan Polis Karakolunu arayarak Antalya’ya yeni taşındıkları için kimseyi tanımadıklarını ve kızı Aylin Ezer’in doğum günü olduğu için üzüldüğünü belirterek polisten sürpriz yapmalarını rica etti. Ezer’in isteğini yerine getiren polis, genç Aylin’e ekip aracında pastalı sürpriz yaptı.

Antalya’ya yeni taşındıklarından dolayı kimseyi tanımayan ve koronavirüs sebebiyle de evde kalan Fatma Ezer, polisten istekte bulundu. Kızının doğum günü olduğunu ve kimseyi tanımadıkları için üzgün olduğunu belirten Fatma Ezer, polisten doğum günü sürprizi yapmalarını rica etti. Muratpaşa İlçesi Meydan Polis Karakolu’nda görevli polisler, ailenin oturduğu yere elinde pastayla geldi. İfade almak için ekip aracına çağrılan Aylin Ezer’in doğum gününü kutladı. Ezer ailesi çok mutlu olduklarını belirtti.

Esra Köksal/Antalya

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.04.2020 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.