Eyvah Merkür Geriye Gidiyor! Vedat Delek

Astrolog Vedat Delek Yeni Köşe Yazısıyla Sizlerle

19 Şubat 2019 Salı 09:23
5298 Okunma
Eyvah Merkür Geriye Gidiyor! Vedat Delek

4 Mart gecesinde Merkür geriye gitmek üzere S konumda olacak. Bu Merkür Retrosu etkisi bakımından bizleri zorlayacak. Scheat  Sabit Yıldızı üzerinde ilk önce S sonra Retro pozisyonda yer alarak cinayetlere neden olabilir. Astroloji denince akla gelen en önemli konulardan biri olan Merkür Retrosunda, dolandırılmalar, elektronik aletlerde sorunlar her zaman ki gibi yaşanacaktır. Zehirlenme vakaları en üst boyutta yaşanabilir. Gelin geçmiş yazımdan alıntı yaparak kısaca Merkür Retrosunda neler yapılmaz bir göz atalım:

Merkür'ün Retro olduğu zamanlarda aksilikler, yanlış anlaşılmalar yaşanmaya başlayacaktır. Hiçbir yeni işe başlamaya teşebbüs etmeyiniz. Merkür gerilemesinde daha önce başladığımız işlerimizi bitirebiliriz. Bu dönemde sözleşmelere imza atmayınız, eğer atmak zorundaysak sözleşmelerimizi dikkatli incelemeli birçok kez göz atmalıyız. Doğum haritanızda Merkür'ünüzün hangi pozisyonda olduğu önemli sizde haritanızı tanıyın danışmanlığı alarak gezegenlerinizin hangi pozisyonda olduğunu öğrenip hayatınızı kolaylaştırma şansına sahip olabilirsiniz. Haritanızı tanıyın danışmanlığı bilgisi için [email protected]'dan bilgi alabilirsiniz.

Trafik kazalarında artış olabilir. Özellikle araç kullanan şoförler zihinsel dağınıklıktan dolayı kazaya sebebiyet verebilir. Merkür gerilemelerinden ürkmeyiniz, Merkür'ün gerileme hareketlerini önceden bilip iş ve yaşam takviminizi ona göre hazırlayabilirsiniz. Doğum haritasında Merkür'ü geri harekette olan kişiler için olumlu olayların yaşanması söz konusu olacaktır. 2019 yılını anlattığım "Şükret Olsun" adlı kitabımda yılın tüm Merkür gerileme hareketlerini sizler için kaleme aldım. Sizlerde günler öncesinden haberdar olarak işlerinizi ona göre organize edebilirsiniz. Birazdan sizlere vereceğim tarihler arasında son derece dikkatli olmanız gerekmekte. Özellikle "İyilik Yap İyilik Bul" bölümü kullanarak eğitim hayatını tamamlamak için zorlanan kişilere yardımda bulunabilirsiniz. Kitap, defter bağışında veya maddi olarak bağışta bulunabilirsiniz.

Astrolog Vedat Delek'in "Şükret Olsun" adlı kitabına kapıda ödeme sistemi ile sahip olmak için: 05335095240 whatsapp üzerinden mesaj atabilirsiniz. Kitap evinize kadar gelsin.

SMS bağışları ile Darüşşafaka'ya destek olabilirsiniz.

Tüm operatörlerden "BAĞIŞ"  veya "EĞİTİM"  veya "DAÇKA"  veya "UMUT" veya "OKUL" yazıp 1863'e SMS atarak 10 TL değerinde bağışınızla “eğitimde fırsat eşitliği” misyonumuza destek olabilirsiniz. (Mesajda küçük harf geçerlidir.)

Bu servis faturalı hatlar için geçerli olup operatörler tarafından hizmet bedeli alınmamaktadır.

İŞTE O TARİHLER

04 Mart Saat 21:19 ile 6 Mart 21:19 tarihleri arasında iyilik yap iyilik bul!

27 Mart 2019 Saat 16:59 ile 29 Mart 16:59 arasında iyilik yap iyilik bul!

Merkür Retrosu 04 Mart ile 29 Mart 2019 tarihleri arasında yaşanacaktır.

Tarot Danışmanlığı için: [email protected]'dan bilgi alabilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24