Eylül Baharat Mucize Kremiyle Sizlerle

18 yıllık araştırma ve tecrübeyle yapmış olduğu mucize kremi siz de fark edeceksiniz.

21 Ekim 2020 Çarşamba 11:27
869 Okunma
Eylül Baharat Mucize Kremiyle Sizlerle

Eylül Baharat, 18 yıllık araştırma ve tecrübeyle yapmış olduğu mucize ürün ciltteki lekeleri, sivilceleri, doğum, lazer lekesi ve buna benzer tüm lekeleri yok eden, botoks etkisi gösteren aynı zamanda cildinizi 5 yaş gençleştiren mucize karışım değerli müşterileri için satışta. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan alerji, reaksiyon yaratmayan yenilebilecek kadar tamamen doğal olan bitkisel yağ ve krem %98 dönüşü m alan ve faydalı olan ve aynı zamanda 5 yaş gençleştirme özelliğine sahip olduğunu siz de fark edeceksiniz.

Yapmış olduğu incelemeler araştırmalar ve klinik testler sonucunda herkes için, her cilt için bir bitki ve karışımı mutlaka vardır. Önemli olan insanların hastalıkta mutlaka doktor tavsiyelerini dinlemelidir. Raporları olmadan hiç kimseye bir şey tavsiye etmiyor ama alternatif tıp ve tamamlayıcı tıp olarak doğal organik bitki kürlerden herkes faydalanabilir.

İnsanlara hem bu bitkilerin özelliklerini hem faydalarını hem de yetiştirilme şekillerini anlatarak, öğreterek insanlara faydalı olmaya ve faydalı bitkileri araştırmaya yönlendirdi. Göktürk'te Yaklaşık 6 yıldır işletmiş olduğu şubeyi kendini geliştirmeye ve insanlara faydalı şeyler üretmeye adadı.

"Tedavilere inanmak Tedavinin yarısıdır" felsefesi ile hem bitkilerin gücü hem de Psikolojik destek ile bir çok olumlu sonuçlar elde ettiği tamamen doğal ürün ve ekstra adlardan özellikle üzüm çekirdeği çay ağacı ekstraktları propolis kaktüs yağı ve buna benzer 28 ürün karışımdan oluşmuş olan mucizevi krem özellikle doğum lekesi güneş lekesi, sivilce ve buna benzer ciltte oluşan tahribatları yok eden mükemmel ve mucizevi. Buna benzer yapmış olduğu birçok karışım ve bitkilerin özelliklerini size anlatmaya ve tanıtmaya davet ediyoruz.

Göktürk Şubesi: Göktürk Mah. Çamlık Cad. No:18/C Eyüpsultan/Istanbul

Reşitpaşa Şubesi: Reşitpaşa Mah. Tuncay Artum Cad. No: 16 Sarıyer / İstanbul

Telefon: 0535 597 59 83 - 0532 346 85 25

İnstagram: eylulbaharat_gokturk

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.10.2020 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.