Esnaf ziyaretinde Kemerburgaz'a müjde

Saha çalışmalarına hız veren AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Kemerburgaz Mahalle esnafını ziyaret etti.

06 Şubat 2019 Çarşamba 09:47
1007 Okunma
Esnaf ziyaretinde Kemerburgaz'a müjde

Mahalle mahalle dolaşan Deniz Köken, sıkılmadık el bırakmıyor. Başkan Adayı Köken, ev ziyaretlerinin ardından Kemerburgaz Mahallesi'nde vatandaşları selamladı. 

Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Köken, esnafla sohbet edip sorunlarını dinledi ve taleplerini not alarak çözüm konusunda elinden gelen her şeyi yapmaya çalışacağını söyledi.

Köken, Kemerburgaz esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığını, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarlığını, Eyüpsultan Kemerburgaz Ek Hizmet Binasını, Esnaf, Küçük Sanatkar, Taşıt Sahipleri ve Şöförleri Odasını, Eyüpsultan Ziraat Odası Başkanlığını, Kastamonu Cide İlçesi Alayazı Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneğini ve mahallede bulunan bir çok STK temsilciliğini de ziyaret etti.



Başkan Adayı Köken'e ziyaretler esnasında, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kurulu üyeleri, AK Parti Kemerburgaz Mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Deniz Köken Kemerburgaz mahalle ve esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Kemerburgazımızı gezdik. Onlara hem merhaba dedik. Hem sorunlarını dinledik. İlçe Başkanımız zaten onların sorunlarını biliyor. Kendisi burada yaşıyor. O yüzden çabuk temasa geçtik. Çabuk bilgiler aldık. Öğleyin hanımefendilerin ev sohbetine katıldık. Onlardan da şehrin sorunlarıyla ilgili, mahallenin sorunlarına dair bilgiler aldık. Kemerburgaz emin ellerde İnşallah. Mahallemizi daha güzel yapacağız. Kemerburgaz'ın en öncelikli sorunu sağlık. Sağlık tesisi ile ilgili bütün katmanlarla ve ilgililerle konuşuyoruz. Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü. Bununla ilgili mutlaka bir formül bulmamız lazım. Çok ciddi bir sorun olmuş artık. Kemerburgaz esnafından çok güzel tepkiler aldık. Onların sorunlarını dinledik. Bizleri çok güzel bir şekilde karşıladılar. Burada güzel bir gün geçirdik"  

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24