ESER’li Çocuklardan Annelerine Çok Özel Sürprizler

ESER’de (Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi) eğitim gören Down sendromlu ve mental öğrenciler, 12 Mayıs Anneler Günü için sürprizlerle dolu muhteşem bir program hazırladı.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 09:48
706 Okunma
ESER’li Çocuklardan Annelerine Çok Özel Sürprizler

ESER’de (Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi) eğitim gören Down sendromlu ve mental öğrenciler, 12 Mayıs Anneler Günü için sürprizlerle dolu muhteşem bir program hazırladı.

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde 12 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00’de gerçekleştirilen programda, özel çocuklarla gençler, birbirinden güzel sürprizlere imza attılar.

Semazen gösterisi, Üsküdar’a Gider iken, Vals gösterisi ve Koro konseri yanında annelerine şiirler okuyup, mektuplar yazan gençler, spor ve dans gösterileriyle de davetlilerin gönüllerinde taht kurdu.

Ev sahipliğini Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in üstlendiği programda,

Eyüp Musiki Vakfı da anneler için mini bir konser verdi.

“KADINLAR TOPLUMUN SİGORTASIDIR”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Anneler gününüz kutlu olsun. Bugün özel çocuklarımızın anneleri için hazırladığı güzel bir program izledik. Bu güzel çocuklarımızı kutluyorum. Kadınlar toplumun sigortasıdır. O sigortalar attı mı ortalık toz duman olur. Bu toplumun sigortası atmadan nasıl bu toplumu sulh içinde yaşatabiliriz bunu başarmamız lazım.

Sulh varsa kalkınma var değerli arkadaşlar. Bakın dünyanın gelişmiş ülkelerine eğitim sistemi yukarıdaysa ve barış meselesi kendi içinde sindirilmişse o toplumların kalkınması da kolay oluyor. Biz bundan sonra bu ülkeyi bu şehri bu mahallelerimizi bu sokaklarımızı daha yaşanabilir kılacağız.

Tüm projelerimizin merkezine kadını, çocuğu, genci, engellilerimizi aldık. Onlar için çok güzel sosyal projelerimiz olacak. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız."

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24