Dozunda Sohbetler 15 Haziran tarihinde Instagram'da Başlıyor!

Göktürk Dergisi ve Liv Hospital işbirliğiyle gerçekleşecek “Dozunda Sohbetler”in ilk konuğu Liv Hospital Vadistanbul İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Serdar Kızılkaya oluyor.

08 Haziran 2021 Salı 12:53
1188 Okunma
Dozunda Sohbetler 15 Haziran tarihinde Instagram'da Başlıyor!

Göktürk Dergisi ve Liv Hospital işbirliğiyle gerçekleşecek “Dozunda Sohbetler”in ilk konuğu İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Serdar Kızılkaya oluyor. Ümit Öner moderatörlüğünde gerçekleşecek program Göktürk Dergisi Instagram adresi üzerinden canlı yayın olarak gerçekleşecek. Daha önce Göktürk Dergisi pandeminin ilk dönemlerinde canlı yayınlar gerçekleştirmiş ve bu yayınlar oldukça ilgi görmüştü.

15 Haziran Salı günü saat 21.00’de gerçekleşecek canlı yayının konusu ise Yeni Normalimiz Covid-19’da Seyahat ve Tatilin Püf Noktaları oluyor. İçinde bulunduğumuz yaz ayları nedeniyle pandeminin de bizleri evlere normalden daha çok bağlamasıyla yaz döneminde tatil fırsatlarını daha çok değerlendirmek istiyoruz. Bunu yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar ve tüyolar için canlı yayını kaçırmayın!

Canlı yayını izlemek için tıklayın

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.06.2021 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.