Doğallığın Adresi Neo Çiftlik Neo Vista Çarşı'da Açıldı

İyi tarım ve organik çiftçiliğin özenle seçilmiş sağlıklı ürünlerini tüketiciyle buluşturan Neo Çiftlik açıldı. 

26 Kasım 2020 Perşembe 11:42
2104 Okunma
Doğallığın Adresi Neo Çiftlik Neo Vista Çarşı'da Açıldı

İyi tarım ve organik çiftçiliğin özenle seçilmiş sağlıklı ürünlerini tüketiciyle buluşturan Neo Çiftlik açıldı.

Evde ürettikleri yöresel ürünleri Türkiye'ye tanıtmak ve bu ürünleri ekonomik değere dönüştürmek isteyen köylü kadınların bir araya gelerek "Çalışkan Kadın Arılar" adıyla sürdürdükleri faaliyetlere Neo Çiflik' te destek oluyor ve bu doğal ve ev yapımı ürünleri sizlere sunuyor.

Burayı sadece organik ürünlerin satıldığı bir mekân olarak görmek yanlış olur. Vejeteryan/vegan, glutensiz, ekolojik/organik, doğa ve hayvan dostu ürünlerin satıldığı bir dükkân demek daha doğru.

Anadolu mutfağının kültür mirasını korumak, eşsiz lezzetlerini nesiller boyu yaşatmak ve sevilen bu lezzetleri geçmişten günümüze tüm tazeliğiyle sizlerin damak tadıyla buluşturarak doğru ve doğal beslenme biçimini ayağınıza getirir.

Doğal tarhanalarının tadına bayılacaksınız.

Mutfağında doğallığı ve yöresi ile meşhur, hakiki lezzetleri arayan herkesin zahmetsizce ulaşması için tasarlanmış Neo Çiftlik tam açıldı ve siz değerli misafirlerini bekliyor.

İnstagram: neociftlik

Telefon: 0 212 922 11 00‬

 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.11.2020 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.