Deniz Köken, Topçular İş Merkezi'nde çalışan ve işçilerle buluştu

Deniz Köken: Eyüpsultan’da 4 bölgede hizmet vermek için yola çıktık

31 Ocak 2019 Perşembe 16:52
862 Okunma
Deniz Köken, Topçular İş Merkezi'nde çalışan ve işçilerle buluştu

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Topçular İş Merkezi sahipleri ve çalışanları ile istişare ve tanıtım toplantısına katıldı.

Deniz Köken, Topçular İş Merkezi’ndeki esnafları da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Katıldığı toplantıda Köken, 'Topçular Havzası ve Marangozlar Sitesi'nin Eyüpsultan’ın en çok istihdam yaratan, üretim yapan merkezi olduğunu dile getirdi.

Deniz Köken, konuşmasına şöyle devam etti:

"Özellikle ben bu bölgenin gelişmesinden yanayım. Eğitim üniversitesi açabilir miyiz, eğitim merkezi yapabilir miyiz, eleman ihtiyacı ne kadar var, ne kadar yok? Bir Avrupa Birliği projesi yazıp burayı nasıl geliştirebiliriz? Bunu hayata geçirmek istiyorum.

Yan sanayiyi burada nasıl zirve yaptırabiliriz, diğerlerini nasıl daha güzelleştirebiliriz, iyileştirebiliriz bu benim için önemli. 'Neyi daha iyi yaparsak bize ne katar'ı da konuşmamız lazım. Bizim artılarımız eksilerimiz neler, neleri fırsata çevirebiliriz, bizi tehdit eden şeyler neler? Bunların analizini yapmamız lazım"


“EYÜPSULTAN’DA 4 BÖLGEDE HİZMET VERMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

"Biz Eyüpsultan’da 4 bölgede hizmet vermek için yola çıktık. Dört ayrı bölgenin ayrı talepleri var, ihtiyaçları ve sorunları olan bölgeler. Bunlara hizmet verirken de, benim yerel yönetimlerde birinci ölçeğim, merkezimde kadın, çocuk, genç, yaşlı ve engellilerin olduğu, bir tarafında üreten bir şehrin olduğu, ortasında da kültür ve turizm şehrinin olduğu bir yer.

Yani bir tarafta insanların sosyal yaşamına nasıl dokunuruz, ama bir tarafta da bu şehrin üretmesi lazım. Mevcut olanı geliştirip şehrin ekonomisine nasıl katkıda bulunabiliriz var"

Deniz köken toplantının sonunda vatandaşların sorularına cevap vererek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24