Deniz Köken'den Sultan Center müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Düğmeciler Mahallesinde bulunan Eyüpsultan Samsunlular Derneği ile tanışma ve istişare toplantısı kapsamında kahvaltı programında bir araya geldi.

28 Ocak 2019 Pazartesi 10:55
888 Okunma
Deniz Köken'den Sultan Center müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Düğmeciler Mahallesinde bulunan Eyüpsultan Samsunlular Derneği ile tanışma ve istişare toplantısı kapsamında kahvaltı programında bir araya geldi.

Düzenlenen programa Deniz Köken’in yanı sıra AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeni dönem için Düğmeciler ve çevre mahalleleriyle ilgili projelerini anlatan başkan adayı Köken, istek ve görüşleri alarak fikir alışverişinde bulundu.

Program sonrasında Köken, dernek binası çevresinde bulunan kıraathaneleri ziyaret etti, vatandaşla hasbihal etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Eyüpsultan Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Şeker, başkan adayı Deniz Köken’e seçim çalışması ve sonraki süreçler için desteklerini bildirdi, başarılar diledi.

“ORTAK AKIL MODELİNİ BENİMSEMEMİZ GEREKİYOR”

Düzenlenen tanışma toplantısına katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan başkan adayı Deniz Köken, yeni dönemde vatandaşın istek ve görüşlerinin daha fazla dikkate alınacağını, hayata geçirilecek projelerin ortak akıl modeliyle yapılacağını belirtti.

“SULTAN CENTER VE ÇEVRESİ YENİDEN REVİZE EDİLECEK”

Başkan adayı Köken, toplantının soru-cevap kısmında Sultan Center ve çevresi, ulaşım yönüyle ilgili gelen soruları cevaplayarak yeni dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında ipucu verdi.

Yeni dönemde vatandaşın isteklerine ve ihtiyacına yönelik yatırımlar yapılacağını dile getiren Köken, “Sultan Center ve arka kısmında bulunan park, karşısında yıkılan spor salonunu üçlü bir projeye dâhil edeceğiz. Sultan Center ve çevresi yeniden revize edilecek. Yıkılan yere; modern bir spor salonu, atıl durumda bulunan Sultan Center’ı; kültür merkezi, arka kısmında bulunan parkı yukarıya kaldıracağız ve altını otopark yapacağız. Üst kısma da çok güzel farkındalık yaratacak bir park inşa edeceğiz. Eyüpsultan, İstanbul’un fethiyle yaşıt ama müzesi bulunmuyor. İlçemize çok güzel bir müze kazandıracağız. Feshane’de devam edilen projeye müzeyi de dâhil edeceğiz inşallah. Buraya ulaşım aksını da doğru bir şekilde yapacağız. Müzenin önünden tramvay geçecek. İnsanlar civar semtlerden gelerek müzenin önünde inip, gezecek. Eyüpsultan Camii’nde ibadetini yapıp sonrasında alışverişini yapabilecek. Ulaşım ağını genişletirsek otopark sorununu da çözmüş olacağız. Eyüpsultan’dan hem tramvay hem de metro geçecek. Vezneciler-Habibler hattı Edirnekapı’dan Eyüpsultan’a inecek. Eyüpsultan’ın göbeğinden tekrar Topçulara çıkacak. Metro, hem merkezden tramvaya bağlanacak hem de Alibeyköy’den bağlanacak. Bu geniş ulaşım aksıyla insanlar toplu taşımaya yönelecek ve otopark sorunu azalmaya başlayacak. Böylelikle ilçemizi daha yaşanabilir bir yapıya dönüştüreceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24