Deniz Köken'den Cuma Namazı Sonrası Lokma İkramı 

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Akşemsettin Mahallesi Veysel Karani Camii’nde cuma namazı kıldıktan sonra cemaate lokma ikram etti...

02 Şubat 2019 Cumartesi 11:12
653 Okunma
Deniz Köken'den Cuma Namazı Sonrası Lokma İkramı 

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Akşemsettin Mahallesi Veysel Karani Camii’nde cuma namazı kıldıktan sonra cemaate lokma ikram etti...

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, cuma namazı öncesi Siirtli kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Cuma namazı çıkışı Habibe Ceylan adlı vatandaşın cenaze namazına katılan Köken, namazdan sonra cemaate lokma ikram etti. Ardından Veysel Karani Camii cemaati ile bir araya gelen Köken, cemaatle fikir alışverişinde bulundu.

Her cuma farklı bir mahallede cuma namazı kıldıklarını belirten Adem Koçyiğit, “Bugün de istedik ki sizlerle beraber olalım, sizlerle hasbihal edelim. Sizlerin sorunlarını dinleyelim ve varsa önerilerinizi alalım” şeklinde konuştu.

“Mini toplantılarla fikir alışverişinde bulunmamız lazım”

Eyüpsultan’da her bölgenin ihtiyaçlarını ayrı ayrı dinlemeleri ve değerlendirmeleri gerektiğini ifade eden Deniz Köken, “Bizim kendimize has hazırladığımız projelerimiz var, onları da yine sizlerle paylaşacağız. Ama bundan sonraki süreçte, madem vatandaş oyunu veriyor, vergisini de veriyor o zaman vatandaşla bu meseleleri doğru konuşmamız ve vatandaşın meselesini iyi dinlememiz lazım. Vatandaşın beklemediği bir işi hizmet olarak vermenin de bir esprisi yok. O yüzden mini anketleri ve mini referandumları hayatımıza geçirmemiz lazım. Burada bu mahalleyi ilgilendiren herhangi bir konu olduğu zaman mahalleliyle mini toplantılar yapıp karşılıklı fikir alışverişinde bulunmamız lazım” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24