Burcu Adal Köse Kimdir?

Spiritüel Psikolog Burcu Adal Köse Kimdir?

05 Mart 2019 Salı 17:28
3291 Okunma
Burcu Adal Köse Kimdir?

Burcu Adal Köse, 26 Mart İzmir doğumludur. Uludağ Üniversitesi Gıda bölümünü okudu. Üniversitede okuduğu alanda hiç çalışmadı. Üniversite tercihinin hatalı olduğunu dile getiren Adal, kısa süreli modellik yaptı. İnsanlarla iletişim halinde olmayı çok sevdiği için satış sektöründe çalışmaya başladı. Uzunca bir süre fitness sektöründe satış müdürlüğü yaptı. Satış sektöründe çalışmak kendisine çok yaratıcı ve keyifli gelmeyince İzmir'de birkaç yerel kanalda sunuculuk yaptı.

Ve ardından oyunculuğu deneyimlemek istedi. Ve bu konuda eğitim almak üzere İstanbul'a yerleşti. Pana Sinema Akademi de kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Gelen oyunculuk teklifi üzerine bir kanalda ana castta Küçük Gelin dizisinde Gülsüm karakterini canlandırdı. Diziden ayrıldıktan sonra tamamen kendisini spiritüalizm, parapsikoloji, psikoloji ve kuantum fiziği ile ilgili çalışmalara verdi. Uzun yıllar boyunca bu konuda çok araştırma yapan ve okuyan Burcu Adal enerji sistemleri ve kişisel gelişim ile ilintili seminer ve eğitimlere katıldı.

Çok değerli hocalardan, bilinçli yaşam üzerine aldığı seminerlerden edindiği bilgileri kendi yaşam deneyimiyle birleştirip "Aynadaki Ben" adlı kitabını yazdı. Aynı zamanda kendisi oneness blessing(deeksha) sertifikasına sahip bir şifa uygulayıcısıdır. Regresyon gibi bilinçaltına ulaşmayı sağlayan regresyon seansları da yapmaktadır.

Önce OLMAK Sonra İÇSELLEŞTİRMEK

Her şey yaşanmış deneyimlerin sonucunda ortaya çıkar. Kitap bilgisinden ziyade yaşanmışlıklar öğretir,büyütür ve insanı olgunlaştırır. Acı deneyime sahip olmadan ne empati yapabilirsin ne de başkasına yardımcı olabilirsin. Sen yoldan geçmeden yola çıkıp başkasına yardımcı olmayı bekleyemezsin. Önce OLMAK gerekir. Ezberle değil deneyimle öğrenir ve öğretirsin. Egondan değil sevginden anlayışından idrak etme yetinle başlar faydalı olmak.

Yaşamadığın bir şey için ahkam kesmek idrak etmemektir .

Eskiden bilinçaltımla yüzleşmekten korkardım. Hep kaçtım. Ancak öyle bir ruhsal süreçten geçtim ki ya yüzleşecektim korkularımla ya da farkında olmadan acı çekerek yaşayacaktım. Alkolü hayatimdan tamamen çıkarma süreciyle birlikte bilinçaltımin iyice ayırdına vardım. Ben ve  iç dünyam başbaşaydık artık. Uzun süreler meditasyon yaparak sürekli  gerçek duygu ve düşüncelerimi açığa çıkardım.Ve sürekli regresyon çalıştım. Geçmis boyutlardan geçmişten bu güne kadar getirdiğim tüm eterik kordonlarıma bağlanmış negatif enerjileri kestim.Baxen çok kolaydı bazen de yüzleşirken acı verici. Ancak dipteki derindeki negatif kök inancı bulmadan huzur yoktu.Bu günüme şükürler olsun ki Allah bana güvenli bir hayatı sundu.Sonsuz şükürler olsun Yaradana.

 Yüzleşmeden sağlikli ve huzurlu bir hayat yoktu. Ne alkol ne uyuşturucu ne bir antidepresan iyileştirir sizi. Ruhunuzu. Her negatif duygunuzu bulup onlari olumlu yeni kodlarla değiştirme ve negatif inançlardan kurtulmanın tek yolu var. O da bilinçaltı . Yok başka yolu. Diğer seçeneklerin hepsi kaçıştır. Manevi olarak büyümeden huzur güven sağlik mutluluk hatta başarı mümkün değildir. Dünyevi zevkler aşırı bağimliliklar ile ruhunu kaybedersin. Mana çok önemlidir. Zaten manada olamazsan manalı da olamazsın. Çünkü her sey ruhtan kaynakli. Sinirin bozuk olduğunda yüzünün bile ifadesi anlamsızlaşır. Ruhunun kuvveti fiziksel bedenine yansır. Olumlamalar regresyon deeksha dua ve ruhsal bir çok çalisma yaptim. Zaten yıllarca gerçek sır nedir diye soruyordum. Kuantum dna fizik hepsi Yaradandan gelen kuvvetler bütünüymüş. Bu konuda okuduğum kitaplarin sayısini hatirlamıyorum bile. Ancak mesele kitap bilgisini realiteye taşımakmış. Şimdi spiritüel olarak toparlanma ihtiyacı duyan insanlara ışık olmaya çalışıyorum. Daha fazla insanın sağlikli mutlu huzurlu bir yaşam sürmesi benim için önem arz ediyor. Zihinden çıkmanin ferağlığinda günler diliyorum.

Bireysel Koçluk Seansları

  • Regresyon (Geçmiş yaşam şifalandırması)
  • Dua ve hücre kodlama
  • İlişki koçluğu
  • Çakra dengeleme
  • Alkol bağımlılığı
  • Bireysel karma ve genetik karma şifalandırma
  • Deeksha ilahi enerji aktarımı (oneness blesing)

Spiritüel Psikolog Burcu Adal Köse

Mail: [email protected]

Telefon: 0530 489 47 77

Twitter: adalburcu

Facebook: burcuadalkose77

Instagram: buseburcu

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.03.2019 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.