BAŞARILARI ÖDÜLLE TAÇLANDIRILIYOR

BAŞARILARI ÖDÜLLE TAÇLANDIRILIYOR

18 Ocak 2019 Cuma 17:07
1438 Okunma
BAŞARILARI ÖDÜLLE TAÇLANDIRILIYOR

Kanal 34 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan "Yılın Başarılı Gazetecisi" ödülüne layık gördü.

Yeni nesil yayıncılığın öncülerinden olan ve Türkiye'deki ilk IP TV Televizyonculuğun duayeni Adil Koçalan, “Öncelikle meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bizim için dayanışma günü olan bu anlamlı günde hemşehrilerimle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını, OBKD Başkanımız Sn.Sefai Uzunyurt beye bu anlamlı günde bizi ödüle layık gördüğü için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Koçalan, ödülünü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Sn.Seyit Torun beyin elinden aldı.

Geceye CHP Gn Bşk.Yrd. Seyit Torun, Basın Konseyi eski Başkanı ve CHP eski Milletvekili gazeteci Oktay Ekşi, Ordu MHP milletvekili Cemal Enginyurt, Kanal 34 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan, ORDEF Genel Başkanı Celalettin Dervişoğlu, ORDEF eski başkanlarından Sabri Çelebi, İstanbul Ticaret Odası Basın ve Kurumsal İletişim Başkanı Yahya Gül, İBB Belediye Grup Başkan Vekili Temel Başalan, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Koçyiğit, çok sayıda gazeteci ve STK temsilcileri katılım gösterdiler.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24