Atakan Taşur Kardeşlik Ödülleri Gecesi ile Bağları Güçlendirdi

Atakan Taşur Kardeşlik Ödülleri Gecesi ile her yıl düzenli olarak Türkiye ve Azerbaycan gibi iki kardeş ülkenin bölünmez bütünlüğünü pekiştiriyor.

09 Mart 2020 Pazartesi 12:47
955 Okunma
Atakan Taşur Kardeşlik Ödülleri Gecesi ile Bağları Güçlendirdi

Atakan Taşur Kardeşlik Ödülleri Gecesi ile her yıl düzenli olarak Türkiye ve Azerbaycan gibi iki kardeş ülkenin bölünmez bütünlüğünü pekiştiriyor. Geçmişten beri kuvvetli olan bağların her geçen gün önem arz ettiği son dönemlerde Atakan Taşur gibi büyük iş adamları sayesinde bağlar yeniden kuvvetleniyor ve bu hem siyasi hem de ekonomik durum açısından iki ülke içinde katkı sağlıyor. Son olarak geçtiğimiz yıl Kasım ayında 3.’sü düzenlenen Kardeşlik Ödül Gecesin'de birçok başarılı kişi kendilerini kanıtlayarak pek çok ödülün sahibi oldu.

Bu ve buna benzer önemli ödül törenlerinde tüm gözlerin bu törene çevrilmesi de törende yer alanların ve ödüle layık görülen kişilerin daha fazla tanınmasına ve bununla doğru orantılı olarak popülaritesinin artmasına sebep olmaktadır. Atakan Taşur gerçekleştirmiş olduğu bu ödül töreni sayesinde iki kardeş ülkenin bağlarını kuvvetlendirmekle kalmıyor aynı zamanda iki ülkenin başarılı insanlarını ödüle layık görerek bu kişilere iki ülke tarafından saygı duyulmasına sebebiyet veriyor.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında 3.sü düzenlenen Kardeşlik Ödül Gecesinde gecenin organizatörü Atakan Taşur ve Ağasoy törenin açılış konuşmasında “Hedefimiz iki kardeş ülkenin en iyilerini bir arada tutarak ve duyurarak bölünmez bütünlüğümüzü ve birliğimizi tüm dünyaya yaymaktır” ifadelerini kullanarak hem gecenin anlam ve önemine değinmiş olup hem de 3.sü düzenlenen bu ödül töreninin devamının geleceğini ifade etti.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24