Ali Baba Kanat Lokantası Yenilenen Menüsüyle Sizlerle

Müşteri memnuniyeti ve hijyen kurallarına odaklı hizmet anlayışıyla adından söz ettiren Ali Baba Kanat Lokantası yenilenen  menüsüyle bizlerle. 

07 Ekim 2020 Çarşamba 18:23
2351 Okunma
Ali Baba Kanat Lokantası Yenilenen Menüsüyle Sizlerle

Kuru fasulye denince akla iki şey gelir. Birincisi İstanbul’un incisi Süleymaniye ve Süleymaniye Camii; ikincisi Türkiye’nin en gözde ve kaliteden ödün vermeyen tek kuru fasulyecisi Ali Baba Kanaat Lokantası.

Ayrıcalıklı tarzıyla kendinden övgüyle söz ettiren Ali Baba Kanat Lokantası, özel lezzetleri ile de konuklarını büyülemeye devam ediyor.

Müşteri memnuniyeti ve hijyen kurallarına odaklı hizmet anlayışıyla adından söz ettiren Ali Baba Kanat Lokantası yenilenen menüsüyle bizlerle. 

Restaurant sektöründe müşterilerin beklentilerini; leziz ve hijyen ilkelerine uygun, nitelikli ve güler yüzlü personelleriyle, sunumuyla, sürekli ve aşarak karşılamaktır.

Gerek nezih ortamı, gerek hijyenik hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerine çeken Ali Baba Kanat Lokantası, bir esnaf lokantasında görebileceğiniz tüm yemekleri menüsünde barındırıyor.

Bunların yanı sıra sıcak ve samimi dekorasyonunu uygun fiyat perspektifiyle birleştirerek siz değerli misafirlerine kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Telefon üzerinden toplu siparişlerinizde %10 indirim uygulanmaktadır. Günün yemekleri ile ilgili bilgi almak veya sipariş vermek iserseniz aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

Ali Baba Kanat Lokantası

Adres: Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. Arcadium Life No:26 Göktürk/ İstanbul

Telefon: 0212 322 77 75 - 0545 520 76 55

Instagram: ali_baba_kanaat_lokantasi

Çalışma saatleri: 08.30 - 21.30

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.10.2020 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.