AİLE VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ

Eyüpsultanlılara Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hizmeti

03 Temmuz 2019 Çarşamba 12:59
1928 Okunma
AİLE VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ

Sosyal belediyecilik politikası doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam eden Eyüpsultan Belediyesi'nin hizmete sunduğu Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Eyüpsultanlı vatandaşlara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor. İlçe içerisinde ikamet eden vatandaşların telefonla ya da bizzat gelerek başvurdukları  Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde, Eyüpsultanlılar, çocuk, ergen, yetişkin ve aile danışmanlığı konularında psikoterapi desteği alabiliyor.

Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde vatandaşlar başvuru nedenine göre aile danışmanına veya bireysel danışmana yönlendiriliyor. Gerek görülen durumlarda ise bireylerin ilgili kurum ve kuruluşlara yönlendirilmesinin de yapıldığı merkez hafta içi hergün 09.00 – 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden Randevu Almak Artık Çok Kolay

Merkezde; yetişkinlere yönelik depresyon, panik atak, anksiyete, somatizasyon vb gibi, çocukta kardeş kıskançlığı, okulla ilgili problemler, bilgisayar bağımlılığı, depresyon, alt ıslatma, tırnak yeme, tikler vb gibi birçok konuda çocuk, ergen psikologları tarafından psikoterapi hizmeti veriliyor. Aile danışmanı ise çiftlere veya ailelere sorunlarının çözümüne dönük, değişim ve gelişime yönelik hizmet sunuyor.

Çocuk, ergen, yetişkin ve aile danışmanlığı konularında ücretsiz psikoterapi desteği almak isteyen Eyüpsultanlılar,  0212 440 15 44 numaralı telefonu arayarak, rahatlıkla Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden randevu alabiliyorlar.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24