ACCESS CONSCIOUSNESS - Beste Acar Röportajı

Beste Acar ile ACCESS CONSCIOUSNESS üzerine gerçekleştirdiğimiz sohbet sizlerle...

22 Ekim 2020 Perşembe 00:00
1058 Okunma
ACCESS CONSCIOUSNESS - Beste Acar Röportajı

UZUN ZAMANDIR SİZDEN ACCESS CONSCIOUSNESS DİYE BİR ŞEY DUYUYORUZ. NEDİR BU ACCESS?

Access Consciousness Bilince erişim demek.Bunda. 30 yıl önce Gary M. Douglas tarafından bulunmuş ve kurulmuştur.İlerleyen zamanlarda şimdiki Access Conscciousness’ın kurucu ortağı olan Dr. Dain Heer’ın katılımıyla beraber şu anda dünyada 170 den fazla ülkede uygulanan bir sistem haline gelmiştir. Hayatınızı daha kolay,daha izin veren alandan,daha keyif ve neşeyle yaşamanız için tasarlanmış bir sürü araçlar ve prosesleri içeren bizi güçlendiren bir bilinç merkezidir.

Eğer dünya bilinçli bir yer olsaydı şu anda var olan neler mevcut olmaya devam edebilirdi ki?

Her şeyi bakış açılarımızın oluşturduğunu düşünürsek, onlar orada durduğu sürece sıkışıp kaldığınız tüm alanlarda bir kısır döngünün içinde kalmaya devam ediyor olacağız. Einstein’ın da söylediği gibi “Her zaman aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek deliliktir”. Herkesin inanç sistemleri birbirinden tamamen farklı olabilir.Birisinin para kazanmak zordur inamcı vardır ve tüm yaşamı boyunca parayı tamda düşündüğü çok ama çok zor kazanıyordur. Paranın kolaylıkla kazanılabilineceğine inanmadığı sürece hee zaman para hayatına zorlukla dahil olacaktır. Bir başkası yaşamı boyunca diyetisyenlere gider en katı rejimleri uygular deliler gibi spor yapar ve sonunda zayıflar.Ancak bu zaferin sürekliliği olamaz.Kısa bir süre içinde eski kilosuna hatta daha fazla bir kiloyla yaşama geri döner. Neden mi?Kilolu olmak için onun için güvenli olabilir.Kilolu olmak toplumda görünmek için tutunduğu bir duygu olabilir. Tüm bu kararları çoğunlukla 0-15 yaş aralığında yaşadığımız olaylar tığımız durumlarda bizzat kendimiz alıyoruz. Hatta kim bilir kaç yaşamdır tutunuyoruz her birine …sadece yıllardır var olduklarını zannederek.

ACCESS THE BARS EĞİTİMLERİ VERİYORSUNUZ. İÇERİĞİ NEDİR?

“Access The Bars “ “Barlara Erişim” demek. Başımızın üzerinde bulunan enerji yüklü 32 noktaya hafifçe parmak uçlarıyla dokunularak hiç bir çaba gerektirmeden size hizmet etmeyen tüm duygu, düşünce, hisler ve yargılarınızı serbest bırakmanız için tasarlanmış bir tekniktir. Access The Bars Uluslararası Lisanslı Uygulatıcılık Sertifika eğitimi 1 tam gün sürüyor. Sınıf sonunda hem kendinize hem başkalarına Access The Bars seansları yapabilmeyi öğreniyorsunuz. Daha dingin bir zihin, daha rahat bir uyku, daha hafif bir beden, daha özgür bir ruh, daha güçlü bir sen için…

Kendin olman için…

Access’in mantrası “Hayatın tümü bana kolaylık,neşe ve ihtişamla gelir”Her gün defalarca söyleyin. Çünkü evren ne istediğinize...

Röportajın devamını okuman için: Turkcell Dergilik Uygulamasından yeni sayımıza ulaşmak için buraya tıklayın

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.10.2020 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.