80 Yıllık Lezzet Furyası Göktürk’te

Geçmişi 1939’lu yıllara dayanan ve geleneksel Türk mutfağını temsil eden ‘‘Meşhur Kuru Fasülyeci Tarihi Ali Baba Kanaat Lokantası’’ yeni şubesini Göktürk’te açtı.

07 Aralık 2019 Cumartesi 14:41
2572 Okunma
80 Yıllık Lezzet Furyası Göktürk’te

1939’da Ali Korap tarafından kurulan, günümüze kadar el değiştirmeden 4 kuşak boyunca damak tadından taviz vermeyenlere hizmet veren ‘‘Tarihi Ali Baba Kanaat Lokantası’’; Osmanlı mutfağına ait kuru fasulyeyi geleneksel tatlarla birleştiriyor.

Kuru fasulyeyi kömür ateşiyle bir bütün hale getirerek, 80 yıldır aynı lezzet, aynı kalite ve hizmet anlayışıyla müşterileriyle buluşturan ‘‘Tarihi Ali Baba Kanaat Lokantası’’; yemeklerinde GDO’suyla oynanmış, dondurulmuş ve konserve gıdalar, et suyu, katı yağ, ithal et gibi ürünleri kesinlikle kullanmıyor. Bunların aksine, %100 organik taze sebze, et ve bakliyatlar tercih ederek sağlıklı beslenmenize yardımcı oluyor.

Tarihi Ali Baba Kanaat Lokantası, Göktürk’te açılan yeni şubesi ve her gün değişen leziz ev yemekleri menüsü ile; zihinlerinizde ve ağzınızda unutulmaz bir tat bırakarak, dostlarınızla keyifli vakitler geçirmenize olanak sağlayacak.

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi, Arcadium Life2, No:26, Göktürk, İstanbul

Web: www.alibabakanaat.com

Telefon: 0212 520 76 55 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.12.2019 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.