1554 kahvecibaşı; Türk Kahvesinin Yeni Adı

Şimdi Göktürk'te Aroması, Köpüğü ve Telvesiyle Asırlık Gelenek

30 Ekim 2020 Cuma 15:14
1251 Okunma
1554 kahvecibaşı; Türk Kahvesinin Yeni Adı

İstanbul’un yaşanası en güzel semtlerinden biri olan Göktürk’te bulunan Kahvecibaşı; kahvenin, osmanlı döneminde yaşantımıza girip yüz yıllardır yerini korumasıyla kahve kültürümüzle günümüzdeki kahve içme kültürleri arasında baya farklılıklar oluşmaktadır.

Kahvecibaşı olarak yapılış biçiminden sunumu ve lezzetleri ile toplumdaki türk kahvesinin rolünü ortaya çıkarmayı hedefliyorlar. Türk kahvesini diğer kahvelerden ayıran en büyük özelliği tatlılar eşliğinde sunulmasıdır.

Kahvecibaşı, çok kadim bir kültüre sahip olmasıyla birlikte en özel misafirler için Türk kahvesinin farklı sunum ve lezzetleriyle buluşturarak vazgeçilmez bir kahve ritüeli oluşturur.

kahvecibaşı, Osmanlıdan günümüze uzanan Türk kültürünün vazgeçilmezi taze öğütülmüş Türk kahvesi lezzetini sizlerle buluşturur. Kahvecibaşı özenle toplanmış kahve çekirdeklerini aromalandırarak zevkinize uygun olarak içmenizi sağlar.

İnstagram: 1554kahvecibasi

Adres: Göktürk Merkez Mh. İstanbul Cd. Neo Vista Sitesi No:16/B Göktürk Eyüpsultan / İSTANBUL

Telefom:  0 212 322 27 09  

 Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.10.2020 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.