10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Büyük Ayıp!

Göktürk Bölgesi'nde internet üzerinden yayın faaliyetlerini sürdüren bir basın kuruluşunda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde büyük bir ayıp yer aldı

11 Ocak 2019 Cuma 11:21
1083 Okunma
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Büyük Ayıp!

Göktürk Bölgesi'nde internet üzerinden yayın faaliyetlerini sürdüren bir basın kuruluşunda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde büyük bir ayıp yer aldı. AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken'in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı etkinliği sonrası tarihi anıt önünde toplu bir fotoğraf alındı. Bu basın kuruluşunda yer alan toplu fotoğraf üzerinde düzenleme yapılarak verildi. Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner'i shop yöntemi ile silerek fotoğrafı yayınlayan sözde basın kuruluşunun bu hareketinin özellikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yapılan bu ayıbı esefle kınıyoruz.


Orjinal Fotoğraf


Düzenlenen Fotoğraf

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.01.2019 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.