Yol Arkadaşlarına Anadolu Yakasında Coşkulu Karşılama

YOL ARKADAŞLARI İstanbul Anadolu yakasının en büyük canlı performans mekanı Beyrut Performance’da hayranlarıyla biraya geldi.

08 Haziran 2019 Cumartesi 14:36
667 Okunma
Yol Arkadaşlarına Anadolu Yakasında Coşkulu Karşılama

Uzun Yıllar Cem Karaca ile birlikte uyum içinde sahne alan, onun ölümünden sonra dağılmayarak birbirinden başarılı işlere imza atan CEM KARACA YOL ARKADAŞLARI 7 Haziran Cuma Akşamı İstanbul Anadolu yakasının en büyük canlı performans mekanı Beyrut Performance’da sahne alan grup muhteşem müzikleri ve sahne performansıyla hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cem Karaca’nın müzikte aradığını bulduğu ve o yaşında bile ona heyecan veren grupla eğlenen müzikseverler Beyrut Performance sahnesinde muhteşem bir müzik ziyafeti yaşadılar.Yol Arkadaşları grup gitarlarda: Bülent AY, bas gitarda : Zafer ŞANLI, Hammond ve Keyboardlarda: Nevzat YILMAZ ve davulda : Aydın Şeref ve Ayhan Yener’den oluşan grup Beyrut Performance sahnesinde hayranlarının yoğun ilgisiyle sahneden ayrıldı.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24