Yılbaşı Repertuvarı Hazır

Müzik yaşantısını uzun yıllar Amerika ve Kanada’da sürdüren Gizem Saatçi, kesin dönüş yaptığı ülkesinde çıkardığı tekli şarkısı “Farkındayım” ile başarıdan başarıya koşuyor.

04 Aralık 2019 Çarşamba 11:29
1054 Okunma
Yılbaşı Repertuvarı Hazır

Rock dinleyicisinin kısa sürede kabullendiği ve Türk Tina Turner yakıştırmasıyla alkışladığı Gizem Saatçi, yılbaşında farklı bir repertuvar ile sahne almaya hazırlanıyor.

Yurt dışında her şeyin daha farklı bir sistemde ilerlediğini vurgulayan Gizem Saatçi “ Yılbaşı dâhilinde müzik zevki ve yer alınacak sahne değişiyor, repertuvarıma sanat müziğinden tutunda Türk pop müziğine kadar birçok seçkin eser aldım. Rock müzik repertuvarım ise arada tatlı bir esinti olarak kaldı. Yaptığım çalışmalar doğrultusunda gördüm ki Rock müzik konser müziği olarak kalmış, bende yılbaşında herkese sadece Rock müzik icra eden biri değil her tarzın sanatçısı olduğumu göstereceğim” dedi.

Usta yorumcu Gizem Saatçi, yılbaşı gecesine özel hazırladığı geniş repertuvarıyla sahne almaya hazır.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.12.2019 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24