TUĞBA ÖZERK HAYRANLARINDAN BASKI

Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Özerk, müzik dünyasındaki istikrarlı yürüyüşüne devam ederken, sanatçının hayranları seslerini yükseltmeye başladı.

28 Aralık 2018 Cuma 09:22
1319 Okunma
TUĞBA ÖZERK HAYRANLARINDAN BASKI

Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Özerk, müzik dünyasındaki istikrarlı yürüyüşüne devam ederken, sanatçının hayranları seslerini yükseltmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Taksim QUBA Club’de sahne alan güzel sanatçı muhteşem bir performansına imza attı. Repertuarı ve güzelliğiyle QUBA club’de Tuğba Özerk dinlemeye gelenler ve doyamayanlar mekan yetkililerini tekrarı için sıkıştırıyor.

Tuğba Özerk sevenlerinin sosyal medya üzerinden mesaj bombardımanına tutmaları, belkide bir sanatçı için ilk kez yaşanıyor ama başarınında en güzel imzası olarak değerlendiriliyor. Yılbaşı sonrası Tuğba Özerk ile tekrar bir sahne çalışması için kolları sıvayan mekan işletmecisi bir sanatçıda ilk defa yaşadığımız bir durum vurgusunuda yaptı.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24